Måltider/ Video

YouTube-opskrift: Laks med bagt blomkål og mangosalsa

Opskrift: Laks med mangosalsa

Her kommer en ny opskrift, som jeg lavet sammen med Mig og min Mad. Den her gang står menuen på laks, bagt blomkål og mangosalsa. En ret fin sommerret, hvis du spørger mig (man kan jo ikke spise grillmad hver dag vel?).

Apropå sommer, så er jeg i gang med at planlægge min sommerferie. Både hvor jeg skal bruge den (lidt Sverige, lidt Nordjylland), og hvad jeg skal udnytte al ekstra tid til. For selvom jeg har ni nye bøger, der venter på at blive læst, har jeg også en lille liste på forskellige retter, jeg har tænkt, at jeg skal teste at lave (eller bage) selv.

Øverst på listen står croissanter. Jeg gjorde mit første croissant-forsøg i juleferien. De blev gode, men de kan altså blive endnu bedre. Så jeg tænker, jeg skal teste igen (og igen og igen…). Jeg vil også gerne lave egen ravioli igen. Sidste år lavede M og jeg to slags, hvor alt fra pasta til fyld var hjemmelavet. Og samme der. Det blev godt. Men nu når jeg har testet det en gang, har jeg masser af idéer, til hvordan det kan gå fra godt til fremragende. Åh, jeg glæder mig!

Hvis du vil kaste dig ud i en ret, som jeg faktisk har lavet igen og igen allerede, er opskriften i det her indlæg et godt bud. Det går hurtigere end både croissanter og ravioli, og smager også virkelig godt.

PS. Hvis du synes, det er sjovt at se madlavningsvideos, kan du abonnere på Mig og min mad på YouTube. Og du er selvfølgelig også velkommen at kigge forbi min egen kanal.

Måske er det her også noget for dig?

 • Lovisa
  30. juni 2016 at 15:49

  Det ser riktigt gott ut! Har aldrig provat kombinationen granatäpple och lax men känns som att de borde gå riktigt bra ihop!

  • Linn
   30. juni 2016 at 16:42

   Tack! Jag lovar att det är en toppenkombination 🙂