Juice og smoothies

Opskrift: Juice med gurkemeje og appelsin

Opskrift: Gul juice

Klik her for hele opskriften

God formiddag! Da jeg cyklede ind til mit kontorfællesskab i morges, bildede jeg mit et kort minut ind, at det var forår. I går hang jeg min tykkeste jakke ind i garderoben til fordel for den næst tykkeste, og da solen kastede lys over de fine huse nede ved Søeerne, og jeg hørte fuglsang i baggrunden, så tænkte jeg, det hele var ret fantastisk.

Desværre matcher den følelse ikke specielt godt følelsen i min hals, da jeg vågende i morges. Den gjorde nemlig ondt, på den der “du kommer blive forkølet, hvis du ikke passer på”-måden. Irriterende. Jeg er mere vild med forårsfølelser end en ond hals, så jeg gør hvad jeg kan, for at det skal holde op. Den her juice er fuld med alt sundt, jeg kan komme i tanke om. Det må være den perfekte måde, at starte dagen på!

Opskrift: Gul juiceOpskrift: Gul juiceOpskrift: Gul juiceOpskrift: Gul juiceOpskrift: Gul juice

Juice med gurkemeje

Serves: 5 dl
Cooking Time: 10 minutter

Ingredients

 • 2 appelsiner
 • 1 grapefrugt
 • 1 citron
 • 4 cm ingefær
 • 3 cm gurkemeje

Instructions

1

Skræl alle ingredienserne. Skær citrusfrugterne i mindre stykker. Pas på med gurkemeje - alt den rører ved, bliver gult.

2

Kør alt i en juicer. Smag til og tilsæt evt. 0,5-1 dl vand til sidst.

Måske er det her også noget for dig?

 • Gitte
  13. februar 2016 at 13:30

  Hvor køber du gurkemejerod?

  • Linn
   13. februar 2016 at 13:55

   Jeg fandt det i min lokale Kvickly på Nørrebro i København. De har det ikke altid, men nogle gange ser jeg det også i de små grønthandler rundt omkring. Kan du ikke finde det, kan du springe over den del, og i stedet top dit glas juice med et enkelt drys tørret gurkemeje.

 • Pigen med troldehaar
  12. februar 2016 at 17:03

  Hvor lækkert! 🙂

  • Linn
   13. februar 2016 at 9:29

   Ja, ikke? Og så er det jo en bonus, det også er sundt 🙂

 • elli
  11. februar 2016 at 10:50

  gillar din blog jättemkt!

  • Linn
   11. februar 2016 at 10:52

   Tack! 🙂