Kager

Opskrift: Chokolade-cookies med ekstra chokolade

Opskrift: Chokoladecookies | Frk. Kræsen Opskrift: Chokoladecookies | Frk. Kræsen Opskrift: Chokoladecookies | Frk. Kræsen Opskrift: Chokoladecookies | Frk. Kræsen Opskrift: Chokoladecookies | Frk. Kræsen Opskrift: Chokoladecookies | Frk. Kræsen

Jeg er virkelig svag for chokolade. Om jeg skal vælge en kage, så skal den gerne smage af chokolade, for så bliver den bare lidt lidt bedre end alle andre gange. Jo, sådan er det faktisk.

For nogle måneder fandt jeg en perfekt opskrift på cookies i kogebogen Sødt, Sådan!. Jeg bagte dem med tranebær og nødder og mandler og med hakket chokolade i og med jeg ved ikke hvad… Alle kombinationer som du overhoved kan komme i tanke om. Indtil det gik op for mig, at jeg jo faktisk kunne gå all in, og smide endnu mere chokolade i dem. Så her kommer de, mine chokolade-cookies med ekstra (hvid) chokolade. Perfekte for alle os som elsker chokolade.

Cookies med ekstra chokolade

Serves: 20 cookies
Cooking Time: 30 minutter

Ingredients

 • 250 g smør
 • 2 æg
 • 125 g farin
 • 125 sukker
 • 0,5 tsk salt
 • 300 g mel
 • 50 g kokosmel
 • 150 g havregryn
 • 3 spsk. kakao
 • 1 tsk bagepulver
 • 100 g hvid chokolade

Instructions

1

Start med at bland smør og sukker.

2

Tilsæt æggene.

3

Rør ned de andre ingredienser.

4

Hakke chokoladen og rør ned den sidst.

5

Form dejen til cookies.

6

Bag i omkring 15 minutter ved 200 grader.

Andre opskrifter på cookies:
Cookies med lime og peanutbutter
Veganske cookies

Måske er det her også noget for dig?

 • Happy mama
  10. juni 2013 at 6:42

  Det ser lækre ud!! Jeg vil prøve og lave dem snart!! 🙂

 • Nathalie
  9. juni 2013 at 19:14

  Er det bare mig eller har du glemt at skrive hvor mange æg der skal i? Kunne nemlig godt tænke mig at bage dem 🙂

  • Linn
   9. juni 2013 at 19:50

   Wups! Godt du spottede det. Der skal to æg i, jeg retter det på en gang. Tak!

 • Charlotte
  7. juni 2013 at 7:39

  Ej hvor ser de guffeluf ud. Elsker cookies, men har faktisk aldrig prøvet at bage dem selv. Kunne være man skulle prøve det:) Det lyder i hvert fald ikke alt for svært og så med sådan et lækkert resultat:)

  • Linn
   9. juni 2013 at 19:50

   Jeg lover, det er nemt 🙂

 • Louiogbearnaisen
  6. juni 2013 at 16:00

  Årh ja, sådan en basse kunne jeg godt snuppe til aftenskaffen 🙂

  • Linn
   6. juni 2013 at 19:01

   🙂

 • Mari
  6. juni 2013 at 7:18

  Mums hvor ser de lækre ud. Elsker cookies, men måske jeg skal svømme en ekstra tur efterfølgende!! Men det er jo så lækkert!

  • Linn
   6. juni 2013 at 19:01

   Hahaha… Ja, nogle gange må man lige røre sig lidt mere, for at kunne spise ekstra kage 🙂