Tilbehør

Opskrift: Oliventapenade

 

Opskrift: Hjemmelavet oliventepenade | Frk. Kræsen Opskrift: Hjemmelavet oliventepenade | Frk. Kræsen Opskrift: Hjemmelavet oliventepenade | Frk. Kræsen Opskrift: Hjemmelavet oliventepenade | Frk. Kræsen

For snart to år siden var jeg på roadtrip i Frankrig. Vi kørte rundt blandt vinproducenter, små lokale steder og smukke byer.

Da jeg kom hjem, havde alle mulige franske specialiteter fået en speciel plads i mit madhjerte. Derfor smilede jeg lidt ekstra, da jeg for lidt tid siden fik tilsendt et eksemplar af Hélène Wagns bog “Mit Bistrokøkken”.

Bogen blander lækre små snacks med større retter og desserter. Den her tapenade er en af retterne jeg prøvet hjemme i køkkenet – og jeg er bestemt fan!

Opskrift (4-6 personer)
80 g kapers
250 g sorte oliven
2 fed hvidløg
50 g ansjoser
peber
0,5 dl olivenolie

Bland kapers, oliven (uden kerner, selvfølgelig), hvidløg, ansjoser og peber. Blend. Tilsæt olivenolien og rør rundt. Server f. eks. med lidt brød.

 

Måske er det her også noget for dig?

 • Anne del Socorro
  28. januar 2015 at 8:00

  Hej Linn, det ser ret lækkert ud! 🙂

  Mange hilsener,
  Anne del Socorro, http://www.thecopenhagendiary.com

  • Linn
   28. januar 2015 at 8:57

   Tak! 🙂