Søde tilbehør

Opskrift: Müslibars

Opskrift: Müslibars | Frk. Kræsen Opskrift: Müslibars | Frk. Kræsen Opskrift: Müslibars | Frk. Kræsen Opskrift: Müslibars | Frk. Kræsen Opskrift: Müslibars | Frk. Kræsen Opskrift: Müslibars | Frk. Kræsen Opskrift: Müslibars | Frk. Kræsen

Jeg plejer altid at ha et eller andet snack med på arbejde, som jeg kan spise til min formiddagskaffe. Da vi lige havde holdt Kagefabrikken ved Restaurant Day, tog jeg kanelsnegle med. Det var virkelig lækkert. Jeg har besluttet mig for at prøve at lave chokoladekage med rugbrød på et tidspunkt, men det må blive når jeg har mere tid. I går, hvor jeg havde travlt, endte jeg med at smide de her müsli-bars sammen. De er virkelig simple, men meget lækre at ha sammen med sin formiddagskaffe.

Måske er det her også noget for dig?

 • Anna
  12. august 2013 at 11:55

  Super lækre!

 • Luise / sesam, sesam
  13. juni 2013 at 7:37

  Mums, det var jo lige sådan nogle, jeg skulle have haft med til mine skriftlige eksaminer! De smager helt sikkert skønt, og så kan man næsten bilde sig selv ind, at de er sunde 😉
  Kh Luise

 • Madling
  13. juni 2013 at 7:36

  De ser rigtig lækre ud, og god idé at lave dem til müslibars. Det er næsten samme opskrift, jeg bruger når jeg laver müsli. Det smager fantastisk oven på yoghurt med lidt frugt. Måske man kunne tilsætte lidt hindbær, blåbær eller appelsin-saft til müslibar opskriften 🙂

 • Kirsten
  13. juni 2013 at 6:04

  Hvor lyder de bare lækre og lyder skønt til kaffen. Jeg kan godt lide en form for mørk chokolade, men kunne jo være, man kunne putte små stykker mørk chokolade i disse?!