Brød

Opskrift: Morgenbrød

Opskrift: Morgenbrød | Frk. Kræsen Opskrift: Morgenbrød | Frk. Kræsen Opskrift: Morgenbrød | Frk. Kræsen Opskrift: Morgenbrød | Frk. Kræsen Opskrift: Morgenbrød | Frk. Kræsen Opskrift: Morgenbrød | Frk. Kræsen Opskrift: Morgenbrød | Frk. Kræsen Opskrift: Morgenbrød | Frk. Kræsen Opskrift: Morgenbrød | Frk. Kræsen

De sidste mange måneder har jeg spist grød til morgenmad, men nu må jeg hellere prøve noget andet. Derfor må grøden stå tilbage, og jeg er gået i køkkenet for at finde et godt alternativ. Indtil videre ligger de her gode boller godt til, siden de både er nemme at bage og smager godt. To vigtige ting hjemme ved mig…

Måske er det her også noget for dig?

 • Dina
  8. februar 2018 at 1:32

  Er det haver og grahamsmel. For der står kun mel ved den ene.

  • Linn
   8. februar 2018 at 8:36

   Jeg er ikke helt sikker på, hvad du mener. Men jeg bruger hvedemel og grahamsmel i dejen og lidt ekstra havregryn på toppen. Håber, det giver mening?

 • jyden
  24. september 2014 at 15:09

  Hvor mange boller kommer der af denne opskrift?

  • Linn
   25. september 2014 at 5:27

   Godt spørgsmål, det har jeg fuldstændigt glemt. Beklager! Skulle jeg gætte, gætter jeg på 10-12.

 • sanne
  11. marts 2014 at 12:30

  Fandt din blog via. bloglovin, og kan rigtig godt lide, din måde at lave opskrifter på, dine bilder får mig til at gå ud i mit køkken og starte på at bage nogle boller a.l dine..

  • Linn
   11. marts 2014 at 18:03

   Hvor er du sød, tak! 🙂