Dessert

Opskrift: Koldskål

Opskrift: Koldskål | Frk. Kræsen Opskrift: Koldskål | Frk. Kræsen Opskrift: Koldskål | Frk. Kræsen Opskrift: Koldskål | Frk. Kræsen Opskrift: Koldskål | Frk. Kræsen

Inden jeg flyttede til Danmark, havde jeg aldrig hørt om koldskål. De første gange jeg fik det serveret, kunne jeg heller ikke lige så charmen i det. Efterhånd har jeg lært at kunne lide det, men jeg får stadigvæk ikke den der “koldskål = sommer”-følelse, som næsten alle dansker jeg kender får. For mig er det sommer at spise jordbær med mælk, for det har vi gjort derhjemme.

Uanset hvad, er det virkelig nemt at lave koldskål selv. Det tager ingen tid, og kræver ikke det helt store. Og så smager det jo så meget bedre, end den færdige man kan købe i supermarkedet… Den her opskrift er til 4-5 personer. Velbekomme!

Andre opskrifter med koldskål:
Koldskål-is
Chiagrød med koldskål og jordbær

PS.
Jeg har også lavet en video, hvor jeg viser, hvordan du laver både koldskål og kammerjunker. Den kan du se her:

Måske er det her også noget for dig?