Måltider/ Vegetarisk

Opskrift: Kartoffelboller med linser

Opskrift: Kartoffelboller med linser | Frk. Kræsen Opskrift: Kartoffelboller med linser | Frk. Kræsen Opskrift: Kartoffelboller med linser | Frk. Kræsen Opskrift: Kartoffelboller med linser | Frk. Kræsen Opskrift: Kartoffelboller med linser | Frk. Kræsen Opskrift: Kartoffelboller med linser | Frk. Kræsen Opskrift: Kartoffelboller med linser | Frk. Kræsen Opskrift: Kartoffelboller med linser | Frk. Kræsen

Bliver det over hoved mere old school en kartoffelboller? Nej, jeg tænkte det nok. Det er ellers ikke så tit, den står på mormor-mad i mit køkken. Men nu skulle det altså være. Jeg har gjort de her lidt mere spændende med linser. Det smager mere, og så holder man sig også mæt lidt længere. Win-win.

PS. Det er virkelig smart, når du har kogt for mange kartofler. Jeg laver dem næsten kun, som en “reste”-ret, når jeg ellers ville have smidt kartofler ud.

Måske er det her også noget for dig?