Juice og smoothies

Opskrift: Juice med gulerødder og fennikel

Opskrift: Juice med fennikel og gulerødder | Frk. Kræsen Opskrift: Juice med fennikel og gulerødder | Frk. Kræsen Opskrift: Juice med fennikel og gulerødder | Frk. Kræsen Opskrift: Juice med fennikel og gulerødder | Frk. Kræsen Opskrift: Juice med fennikel og gulerødder | Frk. Kræsen

Lad mig introducere jer til endnu en juice. Siden jeg var til juice-event med Wilfa og Aarstiderne for et par måneder siden, har min juicer virkelig fået arbejde hårdt. Der er jo så mange lækre kombinationer! At de også har pæne farver og pynter i køleskabet er selvfølgelig også en bonus.

Den her har kun tre ingredienser og er god, når jeg har alt for mange gulerødder tilbage i køleskabet (ja, det sker ret tit – hvorfor sælger de ikke gulerødder i mindre pakker?). Smid nogle af de der gulerødder i juicern sammen med en fennikel og en citron – og du har juice til de kommende dage.

Måske er det her også noget for dig?

 • Tina
  13. januar 2016 at 6:55

  Skralder du ikke citronen / kan juiceren godt tåle citrus skrald? 🙂

  • Linn
   13. januar 2016 at 7:21

   Min juicer kan i hvert fald godt, så hvis citron/lime er øko, skralder jeg dem aldrig. Jeg synes, juicen får mere smag, hvis alt er med 🙂

 • Anneli / etskridtadgangen.dk
  4. november 2014 at 16:39

  Hvorfor fjerner du skummet?

  • Linn
   5. november 2014 at 14:35

   Jeg synes ikke, det smager godt. I hvert fald ikke på dag 2 eller 3.

  • Anneli
   16. november 2014 at 22:24

   Ah ok, se det må jeg prøve 🙂

 • birkeholm.com
  30. oktober 2014 at 11:37

  Fed måde at forklare en opskrift på – har jeg sagt deet før??!! 🙂

  • Linn
   30. oktober 2014 at 15:24

   Haha. Jeg bliver lige glad hver gang!