Juice og smoothies

Opskrift: Smoothie med hindbær og mango

Opskrift: Smoothie med hindbær og banan | Frk. Kræsen Opskrift: Smoothie med hindbær og banan | Frk. Kræsen Opskrift: Smoothie med hindbær og banan | Frk. Kræsen Opskrift: Smoothie med hindbær og banan | Frk. Kræsen Opskrift: Smoothie med hindbær og banan | Frk. Kræsen Opskrift: Smoothie med hindbær og banan | Frk. Kræsen

Jeg synes tit, det er lækkert med en smoothie, men jeg skal ærligt indrømme at jeg mest tit laver det, når jeg opdager at jeg har lidt blandet tilbage i frugtskuffen i køleskabet. Med lidt fantasi kan det meste nemlig blive til en god smoothie.

Den her er dejligt sommerlig, fuld af C-vitamin og indholder flere af mine yndlingsfrugter. Jeg har også smidt en håndfuld hindbær i. Mine var frosne, men man kan sagtens også bruge friske, hvis man er så heldig at have det i køleskabet.

Måske er det her også noget for dig?

 • Cecilie
  30. marts 2014 at 10:27

  Ser helt vildt lækkert ud!
  Hvilket kamera bruger du til at tage dine billeder? 🙂

  • Linn
   30. marts 2014 at 12:10

   Det var også dejligt forårsagtigt 🙂

   Jeg bruger et Nikon D3000 og et fast objektiv på 35 mm.

 • Ole Suhr
  29. marts 2014 at 17:04

  Rigtig skøn weekend.

  Hvor lækker en smoothie du har lavet der;-)
  Elsker frugt på denne måde.

  Min veninde har lige lavet denne:
  http://3.bp.blogspot.com/-1bVSlPpZXpU/Uzb7AsephzI/AAAAAAAADWw/VKYXBbjeZ1g/s1600/BeFunky_IMG_1936.jpg.jpg

  Nyd weekend.
  Ole

  • Linn
   30. marts 2014 at 12:09

   Også god weekend til dig!