Juice og smoothies

Opskrift: Iste med jordbær

Opskrift: Iste med jordbær | Frk. Kræsen Opskrift: Iste med jordbær | Frk. Kræsen Opskrift: Iste med jordbær | Frk. Kræsen Opskrift: Iste med jordbær | Frk. Kræsen Opskrift: Iste med jordbær | Frk. Kræsen Opskrift: Iste med jordbær | Frk. Kræsen Opskrift: Iste med jordbær | Frk. Kræsen Opskrift: Iste med jordbær | Frk. Kræsen

Jeg kan huske første gang jeg virkelig fangede hvor godt isthe er. Jeg var i Prag i Tjekkiet med min mor og far. Det var starten af august, og temperaturen gik ikke under 30 grader en eneste dag da vi var der. Det var simpelthen så varmt. Hver gang vi stoppede og holdt pause, stod den på isthe eller iskaffe. Jeg havde aldrig rigtigt drukket noget af det før. Det var en fejl! Det er jo så godt.

Da jeg kom hjem drak jeg ikke rigtigt isthe og iskaffe mere. Næste gang jeg huskede det var da jeg boede i Washington DC sommeren 2010. Der gik temperaturen næsten aldrig under 40 grader. Ordet varmt fik pludseligt en helt ny mening. Og isthe og iskaffe blev godt igen.

Nogle gange husker jeg at lave det herhjemme. Da er det her en personlig favoritsmag.

Måske er det her også noget for dig?

 • Anette Kristine Poulsen
  17. juli 2013 at 7:00

  Dét skal jeg prøve. Ser SÅ lækkert ud.

  • Linn
   21. juli 2013 at 9:49

   Det lover jeg dig at det er 🙂

 • Marian N. Larsen
  16. juli 2013 at 9:53

  Uhmn. Dejligt. Jeg elsker iste! Jeg plejer bare at lave det superenkelt ved at afköle mine alm. urteteer (f.eks. Yogi Tea eller Urtekrams Lakridste) og så servere dem iskolde.

  • Linn
   21. juli 2013 at 9:49

   Det lyder også som en dejligt nemt måde at gøre det på.