Oplevelser

Hej og velkommen.

Frk. KræsenFrk. Kræsen

Det er jeg som er Frk. Kræsen. Egentlig hedder jeg Linn, og det her er mit sommerprojekt. Jeg tænker, at der er for mange gode grunder til at starte en madblog, for at kunne lade være. Som at mad i sommerlys tit er så virkelig pæn, og om man tager billeder af den er man jo nød til at ha et sted at publicere dem. For at jeg vil blive bedre på at lave mad. Og for at jeg vil være inspirered og motivered, at lave noget nyt.

Desværre er det rigtigt meget mad jeg ikke kan lide. Som peberfrugt, chili, hvid chokolade, æbleskiver, chili con carne, kødsås eller bare kødfærs på det store hele, kikærter, bønner…. ja – I forstår nok pointen… Heldigvis bor jeg på et rigtigt sødt kollegiekøkken, og det man ikke selv kan lide, det kan man give videre til nogen anden.

På min madblog, som måske lever i sommer, eller måske lidt længere, tænker jeg blande alt muligt. Her kommer være lidt kollegiemad, lidt gourmet (i hvert fald da min ven Søren fra mit køkken laver maden!), en del sushi (for det er jeg simpelthen så vild med), rigtigt mange kager og så lidt café-reviews en gang imellem.

Måske er det her også noget for dig?

  • Johanna
    6. juli 2011 at 21:33

    Jag förstår inte riktigt allt du skriver (nu heller), men jag tänker ändå försöka följa med!