Oplevelser

Lidt behind the scenes fra madbloggen…

Frk. Kræsen + Price og Ryge

I går morges var jeg til bogrelease på People Group. Det startede lidt tidligt, allerede klokken otte – men til gengæld stod der både kaffe og chokoladecrossainter på bordet da vi kom. Og det blev bare bedre, jo længere ind på morgonen vi kom. Først fortalte forfatterne bag bogen Safter om deres bog, og lad os smage fire forskellige juice. Den første var orange, næste rød, den tredje grøn og den sidste havde en meget intensiv brun farve. Min sidemand og jeg blev hurtigt enige om at den sidste så altfor underlig ud. Brun juice? Men jo, det smagte faktisk ikke så brunt som det så ud…

Nr. to på scenen var James Price og Søren Ryge Petersen, som sammen skrevet en bog om måltider. De begge herrer læste op fra bogen, talte mad og byd mig desuden på både en personlig hilsen i min bog og et flot billede.

God tirsdag formiddag, med andre ord. Og så er det forstås dejligt at man som madblogger ikke kun står i køkkenet hver dag, uden også kommer ordentlig ud og får nogen inspiration…

PS. Hvis I tror at jeg har lavet hele det her indlæg bare for at få flashe billedet af mig, Price og Søren Ryge, så tror I ret… Jeg mener, come on. I havde også gjort det, hvis det var jer – det er jeg sikker på…

Måske er det her også noget for dig?

 • Maja Højgaard
  25. oktober 2012 at 18:13

  Uden tvivl! Dan er helt sikkert grøn af misundelse!

  Hvad er det for en bog, som ligger ved siden af chokoladecroissanten?

  /Snackdronningen

  • Linn
   27. oktober 2012 at 8:02

   Det er bogen Safter, af Søren Ejlersen og Umahro Cadogan. Den blev også udgivet her i ugen.

 • foodMAD
  25. oktober 2012 at 7:11

  Fiiiint fanbillede… Hvorfor tænkte jeg dog ikke på det!!? 😉

  • Linn
   25. oktober 2012 at 8:21

   Haha, jeg ved ikke, men jeg er i hvert fald glad at jeg gjorde det – man skal jo tage muligheden nu når den er der 🙂

 • Maja
  24. oktober 2012 at 14:28

  Shit man, Søren Ryge ser sud ud :O James Price ser dog som altid glad og sød ud 😀

  • Linn
   24. oktober 2012 at 20:25

   Hahaha, helt enig. Jeg var vist ikke charmerende nok til at få dem begge to til at smile på billedet. Men godt at jeg i hvert fald kunne få James til det 🙂

 • Laura
  24. oktober 2012 at 10:30

  Åh, hvor er jeg misundelig! Både på fanbillede, hilsen i bogen og selve bogen! Det lyder bare som en dejlig morgen 🙂

  • Linn
   24. oktober 2012 at 20:23

   Det var også en rigtigt godt start på en lidt efterårskold tirsdag.

 • Frk. Vægt
  24. oktober 2012 at 8:02

  Søren Ryge er for sej!
  Jeg havde også flashet det billede hvis det var mig 😉

  • Linn
   24. oktober 2012 at 20:23

   Jeg synes de var meget seje begge to. Skønt at høre, at jeg ikke er den eneste der havde taget den beslutning 🙂