Ikke kategoriseret

Grill, sommer og en god salat.

sommer1 sommer2 sommer3 sommer4 sommer5 sommer6 sommer7 sommer8 sommer9
Er det ikke dejlig at det er sommer udenfor? Jeg er simpelthen så glad for at det er blevet varmt og dejligt. Den anden dag fejrede vi at man kan sidde ude sent om aftenen uden at fryse gennem at… lige præcis, sidde ude om aftenen. Vi grillede laks og økologisk pølse med purløg, og jeg var ansvarlig for at lave salat ved siden af.
Jeg lavede blandt andet en af mine bedste sommersalater.

Du har brug for:
Vandmelon
Rødløg
Ruccola
Feta
Pinjekerner

Skær vandmelonen i firkanter på 2x2cm. Hak rødlogen og skyld din ruccola. Bland det sammen, og rør ned stora stykker feta. Afslut med at riste pinjekerner i panden og smide oven på.

Vi afsluttede hele vores måltid med en omgang hjemmebagte hindbærsnitter. Jeg havde brugt eftermiddagen på at bage, og fordi det faktisk var første gang nogensinde jeg prøvet at lave hindbærsnitter var jeg meget spændt på at høre hvis de fik godkendt. De fik de heldigvis, og opskriften kommer også snart her på bloggen.

Måske er det her også noget for dig?

 • Jadore blog
  26. juli 2012 at 17:54

  Hvor ser det lækkert ud og hyggeligt!

  • Linn
   28. juli 2012 at 21:15

   🙂 Tak!

 • Fru Buur Bækgaard
  25. juli 2012 at 8:10

  Mmh, vandmelon/feta-salat er min absolutte favoritspise. Det er så lækkert!:o)

  • Linn
   25. juli 2012 at 16:26

   Nemlig! 🙂

 • Laura
  24. juli 2012 at 13:06

  Hvor er det sjovt, at det på svensk hedder "hvis de fik godkendt", på dansk ville man (hvertfald jeg) sige "om de blev godkendt" 🙂 Finurligt!

  • Linn
   25. juli 2012 at 16:25

   Hahaha… Ohh, den evige hvis-om-problematikken. På svensk findes ikke ordet hvis, uden vi har kun om. Jeg har ikke lært at bruge begge ordene endnu, og det er det her vist et eksempel på… 🙂 Og ja, vi bruger også "på" meget anderledes end dansk…

 • Ditte
  24. juli 2012 at 8:10

  Hej frk. Kræsen. Hvor er det bare en fin og inspirerende blog du har dig. Jeg faldt over den da jeg søgte på "sundt sødt" og kom hen til dit indlæg med anmeldelsen af bogen "Sundt sødt". Nu har jeg lyst til at købe bog, lave daddel chokokage og følge din blog. Hav en god dag. 🙂

  • Linn
   25. juli 2012 at 16:23

   Hvor er du sød, og hvor er det en fin kommentar. Nu sidder jeg her og smiler stort. Tak!