Ikke kategoriseret

Et lille (men pænt) genbrugstip

Genbrugstip til køkkenet | Frk. Kræsen

For nogle er det nok en selvfølgelighed at der gemmer sig de flotteste dåser med striber under papir fra kokosmælk og hakkede tomater, men jeg er næsten sikker på at der nok også er nogle der slet ikke er klare over det. Men så er det. Hvis man trækker papiret af den type af runde dåser finder man rigtigt god og pæn forvaring. Jeg bruger til daglig en gammel dåse som det været kokosmælk i til alle mine blyenter på mit skrivebord, og plejer tit at lade mine krydderurter som jeg køber i Netto bo i dem også. I min samling findes også en gul dåse som en gang indeholdt sennepspulver, som jeg simpelthen synes var altfor pæn til at bare smide ud. Da jeg var hjemme ved mine forældrer sidste gang hapsede jeg også dåsen som indeholdt sorte økolgiske oliven – vil I ikke give mig ret i at den er flot?

Sjovt nok kommer de økologiske ting tit i de pæneste dåser. Så hvis du synes at økologi nogle gange kan være lidt dyrt – kan du jo i hvert fald gemme dåserne every now and then. Så får du både mad og en pæn burk – til priset af bare en produkt. Win!

Måske er det her også noget for dig?

 • Kassandra
  25. oktober 2012 at 9:48

  Og og og og: man kan købe emaljemalling, og male dem i en masse farver 🙂

  • Linn
   25. oktober 2012 at 12:38

   Super idé. Det kan man i hvert fald gøre! 🙂

 • Kristine (CookieCrumble)
  19. oktober 2012 at 9:17

  Det er simpelthen SÅ smart, og SÅ dekorativt 🙂

  • Linn
   19. oktober 2012 at 13:18

   🙂

 • Cecilie L.
  19. oktober 2012 at 6:55

  Jeg har købt sennepspulverdåsen kun fordi den var så flot. Den står og pynter med flere år gammelt pulver i… 🙂

  • Linn
   19. oktober 2012 at 7:08

   Hahaha… Jamen, det er selvfølgelig også en metode – at købe dåsen og bare lyde den beholde sit indehold 😉