Drinks

Opskrift: Gin og tonic med brombær

Opskrift: Gin tonic med brombær | Frk. Kræsen Opskrift: Gin tonic med brombær | Frk. Kræsen Opskrift: Gin tonic med brombær | Frk. Kræsen Opskrift: Gin tonic med brombær | Frk. Kræsen Opskrift: Gin tonic med brombær | Frk. Kræsen Opskrift: Gin tonic med brombær | Frk. Kræsen Opskrift: Gin tonic med brombær | Frk. Kræsen Opskrift: Gin tonic med brombær | Frk. Kræsen

Det er fredag. Solen skinner (i hvert fald lige nu i København – jeg aner ikke, hvis den stadigvæk gør det, når jeg trykker publish på det her indlæg). Og om en uge går jeg på sommerferie.

Inden jeg skal sove længe, plukke blomster i mine forældrers have og lave andre sommerferie-aktiviteter, skal de sidste små designdetaljer på vores kogebog lige blive færdige. Jeg er der næsten, og det er godt nok spændende.

Hvis du ikke skal bruge eftermiddagen med arbejde, kan det være, du skal bruge den på at drikke gin og tonic. Den her version har et lille twist, som jeg synes passer godt om sommeren.

Måske er det her også noget for dig?