Frk. Kræsens Favoritter

Frk. Kræsens favoritter i juli!

Mad for begyndere | Frk. Kræsen

Første kig på kogebogen
Det føltes helt magisk, da jeg cyklede ind til mit forlag i fredags for at hente det første eksemplar af Mad for begyndere. Jeg er simpelthen så stolt! Jacob og jeg har gjort bogen sammen, og jeg har fotograferet alle opskrifter og lavet grafisk design til den. Hvis du vil have fingrene i et eksemplar, udkommer bogen den 20. august. Ihh, hvor glæder jeg mig!

Chef’s Table på regnvejrsdage
Jeg har brugt nogle af regnvejrsdagene den sidste måned ved min computer. M og jeg startede at se Netflix-serien Chef’s Table og efter første afsnit, var jeg klar til at se de andre fem samme aften. Chef’s Table møder man seks kendte kokke, kigger ind i deres restaurant, køkken og tanker. Kan du lide mad, er det en spændende og velproduceret serie.

Urban selvforsyning | Frk. Kræsen

En uge med urban selvforsyning
Jeg kickstartede min sommerferie og juli med at tage på højskole. På Suhrs Madakademi i København havde de et uge-kursus i urban selvforsyning. Vi tog på byhave-crawl, lavede pølse fra bunden, lærte om spiselige planter i naturen og slagtede høns. Alt afsluttedes med en magisk middag i en gammel bilelevator på Østergro, som er en tagfarm på Østerbro.
Dessertpizza in the making…
Da vi bagte pizza på grillen for en uge siden, kunne jeg ikke lade være med at eksperimentere med en dessertpizza. Jeg fyldte pizzaen med alt muligt lækkert fra det søde univers. “Dessertpizza har jeg godt nok aldrig fået før” sagte min faster og var meget begejstret. Jeg skal arbejde lidt mere på opskriften, og så serverer jeg den herinde.

Måske er det her også noget for dig?

 • Astrid
  3. august 2015 at 12:36

  Stort tillykke! Den glæder jeg mig til at se.

  • Linn
   4. august 2015 at 7:29

   Tak! 🙂

 • Anonym
  3. august 2015 at 6:42

  Stort tillykke! Ih hvor er det spændende og hvor SER bogen bare flot ud. Glæder mig til at kigge den igennem 🙂

  /Kristina.

  • Linn
   3. august 2015 at 9:06

   Tak og tak! Det var helt fantastisk, at endelig se den "live" 🙂