Opskrifter

Frk. Kræsen + Braun Blender Battle = Den er god nok!

Frk. Kræsen

Hvis du havde kigget forbi hjemme ved mig på Nørrebro de sidste par uger, havde du nok fundet mig i køkkenet – med rødbeder i den ene hånd og en blender i den anden. Jeg er nemlig med i et sjovt projekt sammen med Aller Media og Braun. Projektet har fået det fancy navn ”Braun Blender Battle”. Det er en konkurrence hvor de søde piger fra bloggen Twin-Food og jeg dyster mod hinanden – for at finde ud af hvem der er mest kreativ med en blender.

De kommende uger kan du finde mine fem bidrag til konkurrencen her på bloggen og på Mad & Boligs konkurrence-side. Der kan du også stemme på hvilke opskrifter du bedst kan lide. Jeg krydser forstås fingrer for at du vil stemme på mig.

Det første indlæg er en sund drik, som kommer allerede på mandag. Det har simpelthen været så sjovt at give den gas i køkkenet. Som en ekstra twist har jeg tilføjet rødbeder i alle mine opskrifter, så hvis du er fan af røde farver, anderledes mad og hakkede ting, kan du glæde dig lige så meget som jeg gør!

———-

Indlægget er lavet i samarbejde med Braun og Aller Media og er sponsoreret. De er en del af konkurrencen BlenderBattle, hvor jeg dyster mod pigerne fra bloggen Twin-Food om at være mest kreativ med en blender. Du kan finde alle opskrifter og mere information om konkurrencen HER.

Måske er det her også noget for dig?

 • Marian N. Larsen
  1. marts 2013 at 16:09

  Hvor er det sjovt! Men altså, er det ikke urimelige hold: 2 mod 1?!?!

  • Linn
   2. marts 2013 at 16:27

   Haha… Jeg mangler vist en tvillingesøster for at det skal blive fair 😉

 • linda;
  28. februar 2013 at 17:05

  du ser skøn ud på billedet 🙂 jeg glæder mig til at følge med – og kan afsløre allerede nu, at jeg hepper på dig.

  • Linn
   1. marts 2013 at 8:56

   Hvor er du sød Linda, tak. Og dejligt at høre at du hepper med, det glæder mig virkelig meget.

 • Anne Katrine
  28. februar 2013 at 17:04

  Ej, det lyder sjovt. Jeg følger begge blogge, og I er så gode, så vil glæde mig til at se, hvad I har fundet på 🙂

  • Linn
   1. marts 2013 at 8:55

   Dejligt at høre at du vil kigge med 🙂 Jeg glæder mig også til at se hvad tvillingerne fundet på – jeg aner det nemlig heller ikke.