Søde tilbehør

Opskrift: Dadelbars med tranebær

Opskrift: Dadelbars med tranebær | Frk. Kræsen Opskrift: Dadelbars med tranebær | Frk. KræsenOpskrift: Dadelbars med tranebær | Frk. KræsenOpskrift: Dadelbars med tranebær | Frk. KræsenOpskrift: Dadelbars med tranebær | Frk. KræsenOpskrift: Dadelbars med tranebær | Frk. Kræsen

Efter at have lavet (og spist!) riiigtigt mange dadelbars med kokos de sidste måneder, synes jeg, det var tid at prøve noget andet. Den her gang faldt valget på tranebær. En lidt friskere, men lige så lækker kombination.

Jeg havde kun mørk chokolade i skabet derhjemme, da jeg gik i gang med det her projekt. Altså kom der mørk chokolade og lakridspulver på toppen – men hvis skabet havde gemt på hvid chokolade, tror jeg, det ville være et endnu større hit…

Måske er det her også noget for dig?

 • Kamilla
  21. maj 2017 at 18:41

  Hej kan ikke se dine billeder 🙂 kan se alle utom denna?

  • Linn
   22. maj 2017 at 14:39

   Hej. Jeg har haft lidt problem med billederne i nogle gamle indlæg. Nu har jeg fikset, så du kan se billederne her igen – og så arbejder jeg på at få det fikset i de andre opskrifter, hvor det driller. Beklager at det ikke fungerede! 🙂

 • Nadia
  13. marts 2015 at 15:50

  Super fin måde at vise det på 🙂 Jeg er helt vild med det! Hav en dejlig weekend. 🙂

  • Linn
   14. marts 2015 at 12:17

   Tak Nadia 🙂