Kager med frugt og bær

Opskrift: Crispy citronkager

Opskrift: Crispy citronkager | Frk. Kræsen Opskrift: Crispy citronkager | Frk. Kræsen Opskrift: Crispy citronkager | Frk. Kræsen Opskrift: Crispy citronkager | Frk. Kræsen Opskrift: Crispy citronkager | Frk. Kræsen Opskrift: Crispy citronkager | Frk. Kræsen Opskrift: Crispy citronkager | Frk. Kræsen Opskrift: Crispy citronkager | Frk. Kræsen Opskrift: Crispy citronkager | Frk. Kræsen Opskrift: Crispy citronkager | Frk. Kræsen Opskrift: Crispy citronkager | Frk. Kræsen

Så længe jeg kan huske, har min mor bagt “nötskorpor”. Da vi tog på campingferie da jeg var yngre, havde vi nötskorpor med. Da vi tog på ferie til udlandet… ja, de var også med der, i en lille pose i kofferten (sammen med svensk ost, I kid you not). Uanset hvorhen og hvornår – så har vi haft nötskorpor med. Min mor laver dem også i juletid, med lidt ekstra safran.

Da jeg var hjemme sidst, fandt jeg en opskrift på “citronskorpor” i en ny kagebog min mor købt. Jeg tænkte at de måtte være perfekte til hende og min far, når de nu er så vilde med skorpor i forvejen. Skorpor + lidt citron må jo være den perfekte sommerkage.

PS. Det svenske ord skorpa er svært at oversætte til dansk. Det er hverken tvebakker eller kammerjunker, men lidt en blanding.

Opskrift: Sju sorters sommarkakor

Måske er det her også noget for dig?

 • Cecilie L.
  26. juni 2013 at 7:48

  Vi har også ordet på dansk – skorper! Man hører det nok ikke så tit længere, men jeg spiste det tit som barn 🙂

  • Linn
   27. juni 2013 at 6:23

   Jamen, så er jo alt godt igen 🙂