Konfekt

Opskrift: Cake-pops med hvid chokolade

Opskrift: Cake pops med hvid chokolade | Frk. Kræsen Opskrift: Cake pops med hvid chokolade | Frk. Kræsen Opskrift: Cake pops med hvid chokolade | Frk. Kræsen Opskrift: Cake pops med hvid chokolade | Frk. Kræsen Opskrift: Cake pops med hvid chokolade | Frk. Kræsen Opskrift: Cake pops med hvid chokolade | Frk. Kræsen

Der er kommet sne! Det synes jeg at vi fejrer med at bage hvide cake pops, som næsten ser ud som små omgange sne, hvis man overtrækker dem med hvid chokolade. Det er også en perfekt snack efter en middag i stedet for en stor dessert.

Du har brug for:
1 pakke Oreo-kiks
1/2 pakke Philadelphia-ost (original, ikke light)
Hvid chokolade

Start med at krosse dine kiks, så at de bliver til små små smuldrer. Det skal næsten være lidt som mandelmel i konsistensen. Rør siden sammen det med din Philadelphia-ost og sæt i køleskabet i en halv time. Tag den ud, og lav små kugler af det. Lad dine kugler ligge i køleskab yderligere en halv time.

Hak din chokolade. Smelt halvdelen, og rør siden ned den anden halvdel i den allerede smeltet chokolade.

Overtræk dine cake-pops med chokolade. Jeg plejer at bruge en lille pind som jeg sætter i dem, for så er de lidt nemmere at ha med at gøre. Pynt dem med noget fint glimmer, hvis du vil at de skal blive ekstra fine.

Man kan selvfølgelig ha hvilket type af chokolade som på sine cake-pops. Jeg plejer at købe mørk chokolade med appelsin-smag, men fordi det er lidt vinter og faktisk helt hvidt udenfor vinduet i dag, så tænkte jeg at hvid chokolade passede ekstra godt.

God fornøjelse, og glad advent, søde læsere!

Måske er det her også noget for dig?

  • Maja
    2. december 2012 at 22:05

    W a u w, de ser lækre ud! Sådan en gad jeg godt sætte tænderne i lige NU!