Is

Opskrift: Blodappelsin-ispinde

Opskrift: Ispinde med blodappelsin | Frk. Kræsen Opskrift: Ispinde med blodappelsin | Frk. Kræsen Opskrift: Ispinde med blodappelsin | Frk. Kræsen Opskrift: Ispinde med blodappelsin | Frk. Kræsen Opskrift: Ispinde med blodappelsin | Frk. Kræsen Opskrift: Ispinde med blodappelsin | Frk. Kræsen Opskrift: Ispinde med blodappelsin | Frk. Kræsen Opskrift: Ispinde med blodappelsin | Frk. Kræsen Opskrift: Ispinde med blodappelsin | Frk. Kræsen

En af mine yndlingsfrugter er nok blodappelsin. Smagen, farven, duften – den har simpelthen det hele. Men den her vinter og forår har jeg virkelig haft svært ved at finde blodappelsiner. Forvirret og skuffet har jeg gået rundt rundt i supermarkedet da jeg skal købe ind, uden at finde nogle. Men så for en uge siden, fandt jeg dem endelig! Du kan tro jeg blev glad.

Den her is fandt jeg inde ved Linda Lomelino, og følte mig umiddelbart nødt til at prøve af. Den er ikke kun nem at lave, men smager også helt fantastisk!


Opskrift: Linda Lomelino

Måske er det her også noget for dig?

 • Emma Dalsgaard Nielsen
  4. januar 2015 at 18:31

  Rigtig lækker opskrift jeg kastede mig ud i d.2 januar 🙂 dog sagde appelsin-damen at blodappelsinerne endnu ikke havde fået frost og derfor ikke var blevet røde endnu. Og ganske rigtigt, kun een enkelt ud af 8 var flot rød, så mine is blev svagt lyserøde men smagte himmelsk. tak for en dejlig blog 🙂

  • Linn
   5. januar 2015 at 8:28

   Åh, jeg vidste slet ikke, at det virkede sådan. Hvor spændende! Og godt at du kunne lide opskriften 🙂

 • Anja Friis
  18. april 2013 at 11:05

  Hvor har du købt dine ispindeforme henne?

  • Linn
   18. april 2013 at 12:44

   Jeg har købt dem på Dimseriet på Stefansgade, men tror de findes flere steder. De kommer egentlig med en plastikpinde, men jeg har købt træpinde på Panduro og bruger i stedet.

 • Marian N. Larsen
  11. april 2013 at 19:53

  Jeg er også stor fan af blodappelsin, men mest som juice og i salater. Hold fast de her ispinde ser så lækre ud! Gi en glas =)

  • Linn
   13. april 2013 at 7:35

   Haha… Gerne!

 • Michael Larsen
  11. april 2013 at 7:15

  Helt enig. Blodappelsin er en gave til gastronomien, og vandbaserede is og sorbet er perfekt match til blodappelsin. Ærgerligt at den kan være svær at få fat på især i en øko udgave…..
  Fine illustrationer og præcise målenheder på din opskrift. Det er ikke så ofte bloggere er præcise i den tekniske del af opskrifter. Din er både illustrativ, brugbar og troværdig. Stor ros for at du også tænker på dine læsere.
  Michael

  • Linn
   11. april 2013 at 13:15

   Tak for de søde ord – det glæder mig rigtigt meget at høre at du kan lide min måde at formidle opskrifter på 🙂