Video

VIDEO | Jeg tester vegansk chokoladeis

Jeg tester fire slags vegansk chokoladeis | Frk. Kræsen

Jeg har været på jagt. Cyklet hele Nørrebro rundt. Jeg var jo nødt til at sikre, at der ikke låg en pakke vegansk chokoladeis i en frysedisk, som jeg overset. Men efter at ha kigget ordentlig i Kvickly, SuperBrugsen, Irma, Rema 1000, Netto og Føtex, tænker jeg, at den er god nok. Det her er supermarkedsudvalget, når vi snakker vegansk chokoladeis.

Igår tog jeg al min is med ud på baggården for at undersøge, hvilken af de fire slags, der egentlig smager bedst. En perfekt arbejdsopgave på en varm sommerdag jo.

I videoen kan du se hvilken is, jeg har lyst til at købe igen. Hvilken går du helst efter?

Abonnere på YouTube
Vil du se flere af mine videoer, kan du hoppe over på YouTube og abonnere på min kanal.
Så har du altid styr på, når der kommer noget nyt.

Måske er det her også noget for dig?

 • Laura
  10. juli 2018 at 20:34

  hvad med Funky Fields? det har jeg set i både Meny og Føtex. Det er is lavet på havremælk! Jeg har kun smagt hasselnødde-varianten, men tænker at de må have en choko-variant 🙂

  • Linn
   11. juli 2018 at 8:03

   Åh ja. Jeg troede faktisk ikke, der fandtes Funky Fields-is længere. Men det er nok fordi min egen Coop-butik skiftet det ud mod Naturli’s nye is (Funky Fields solgtes i samarbejde med Naturli sidste år) og ikke har det længere. Det må jeg lige kigge efter – jeg ved, de havde en kakao-mint-is sidste år, der måske kan minde lidt om chokolade 🙂

 • Anna
  6. juli 2018 at 11:14

  Oatly chokolade – hver gang! B&J er meget overvurderet, hvis du spørger mig.

  • Linn
   6. juli 2018 at 13:33

   Kan jeg finde Oatlys i Danmark? Jeg er vild med B&J, men måske er det i virkeligheden lidt snyd, når der også er brownie i…

   • Anna
    7. juli 2018 at 8:46

    Jeg ved ikke hvis du kan købe Oatlys is i Danmark da jeg selv bor i Malmö (hvor der også findes flere andre veganske is i supermarkederne).

    • Linn
     7. juli 2018 at 11:45

     Jeg kigger efter det, næste gang jeg er i Sverige. Jeg mener, jeg har prøvet oatlys jordbæris på et tidspunkt (eller nogen anden svensk havreis), og den var virkelig god – så vil gerne prøve chokoladen.