Oplevelser

5 tips under 100 kroner til Copenhagen Cooking

Copenhagen cooking | Frk. KræsenCopenhagen cooking | Frk. KræsenCopenhagen cooking | Frk. KræsenCopenhagen cooking | Frk. Kræsen

Den 23. august starter Copenhagen Cooking. Sidste år var jeg blandt andet til råvarefest i min yndlingsgade Jægersborggade, og hapsede lækker øko-mad ved de forskellige stand. Mums!

Jeg er et stort fan af festivalen, men i år synes jeg desværre at Copenhagen Cooking givet lidt for meget plads til de dyre og ekslusive events, og har lidt for få events til alle dem som ikke er klar til at lægge en større summe for en flot middag. I min verden er en madfest nemlig ikke en lukket klub for dem som allerede er store madentusiaster, uden lige så meget en åben fest for alle dem som er begyndere og lidt nysgerrige. Da det så er sagt, er der stadigvæk nogle fine ting i programmet for lige præcis den målgruppe, og her er mine bedste anbefalinger under 100 kroner.

Mangfoldighedsfest på Prags Boulevard
Er du nysgerrig på internationel mad, er det Prags Boulevard du skal besøge. Det er fjerde år i træk som forskellige restauranter i København åbner gadekøkken på hipstergaden, og serverer små retter til glade københavnere.
Tid: Lørdag d. 31 august kl. 12-20 og søndag d. 1 september kl. 12-18
Pris: 0 kroner i entré, 30-35 kroner for en ret, husk kontanter
Se mere information HER.

Ølsmagning på Nørrebro Bryghus

Er du nysgerrig på anderledes øl, kan det godt være at du skal være med på ølsmagning på hyggelige Nørrebro Bryghus. I programmet står det at “der kræves et åbent sind og en vis nysgerrighed, når der med fokus på det legesyge og eksperimenterende skal smages på bryghusets mest spændende øl”.
Tid: Onsdag d. 28 august og torsdag d. 29 august, kl. 18-19
Pris: 50 kroner, pladsreservation kræves
Se mere information HER.

Spis biksemad og arbejde mod madspild
På Vesterbro serveres det flere aftner biksemad. Maden er lavet på overskudsråvarer fra KFF, egne køkkener, supermarkeder rundt omkring og andre steder – i et forsøg på at mindske madspild. Du kommer, spiser og betaler hvad du har lyst til.
Tid: Fredag d. 23 august – søndag d. 1 september kl. 17.30-19
Pris: Du betaler hvad du vil
Se mere information HER.

Byg din egen byhave
Synes du at urban farming og at dyrke grønsager og planter i byen er spændende, skal du helt sikkert til den her workshop. Miljøpunkt Amager lær dig at bygge en plantekasse af materialer som er tilgængelige, du må lave din egen plantespire og får mere at vide om hvordan du starter en lille byhave i sin baggård.


Tid: Søndag d. 1 september kl. 10-13 og 14-17
Pris: 50 kroner
Se mere information HER.

Fransk picnic i Frederiksberg Have
Den franske skole inviterer alle (både elever, lærere og alle andre) til kæmpe picnic i Frederiksberg Have. Pointen er at alle tager med en ret eller specialitet fra deres eget land, og at alle deltagerne siden deler på retterne. Vil du gøre dig ekstra fin, foreslår arrangøren at du klæder dig i røde, hvide og blå franske farve.

Tid: Fredag d. 30. august kl. 17.30
Pris: 0 kroner, men tag en ret med.
Se mere information HER.

Du finder mere information om festivalen HER. Ses vi mon ude i byen til noget sjovt event?

Måske er det her også noget for dig?

 • Trine a
  16. august 2013 at 21:44

  Og så må man jo heller ikke glemme Taste Food Fair 2013 den 30. august – 1. sep. (tror ogå at billetterne liger på omkring de 100 kroner) 🙂

  • Linn
   18. august 2013 at 9:18

   Det har du ret i. Godt forslag!

 • Vi Spiser Ude
  16. august 2013 at 6:23

  Spændende ting du har fundet frem til 🙂

  • Linn
   18. august 2013 at 9:18

   Der er så mange ting der sker, så det er næsten umuligt at ikke finde en omgang spændende ting 🙂