Oplevelser

Frk. Kræsen’s 10 bedste oplevelser 2013!

Sidste år lavede jeg en sammenfattelse af madåret 2012. Det var hyggeligt at kigge gamle billeder i gennem, og tænkte over alle dejlige oplevelser som året byd på. I år har jeg tænkt mig at liste 10 fantastiske (mad)oplevelser fra året som gået, som gjort året ekstra sjovt.

Roadtrip i Frankrig | Frk. KræsenRoadtrip i Frankrig | Frk. Kræsen

1. Roadtrip i Frankrig
I slutningen af maj fløj jeg afsted til Frankrig, for at tage på roadtrip med fem internationelle madbloggere gennem fire franske vindistrikter. Det blev den uge i 2013 hvor jeg grinte mest, lærte mig mest og fik absolut mest inspiration.

Frk. Kræsen

2. Videoindspilling i stuen
Selvom jeg ikke helt kan fortælle hvad vi indspillede i stuen hjemme ved Sam og jeg for nogle uger siden, så var det virkelig sjovt. Vi byggede helt om, og siden brugte jeg 12 timer forend kameraet med at bage kager.

Podcasten Frk. Kræsen

3. Startede radioprogram
I januar startede mit radioprogram Frk. Kræsen på Den2Radio. Indtil videre har jeg lavet 9 programmer og mødt masser af spændende personer. Sjovest indtil videre var nok morgensessionen på Nordisk Brødhus, hvor jeg mødte Lennart klokken 5 om morgonen for at lave et interview.

Mad+medier-prisen 2013 | Frk. Kræsen

4. Mad+Medier-prisen 2013
Jeg troede godt nok aldrig at jeg ville tage hjem fra mad+medier-prisen 2013 med TO pris! Mit radioprogram Frk. Kræsen vandt pris, og både jeg og den2radio var glade. Behøver jeg sige at det aldrig ville kunne ha ladet sig gøre, hvis det ikke var for at I er så søde?

Roadtrip i Italien | Frk. KræsenGuide til Toscana og Norditalien

5. Roadtrip i Italien
M og jeg tog 10 dage til Italien i midten af juli. Vi kørte rundt i en lille lejet bil, og besøgte blandt andet Elba, Firenze og Chianti. I løbet af den tur havde jeg nogle af mine bedste måltider i 2013, blandt andet frikadellerne på billedet som vi spiste på en restaurant i Firenze. Den by er jeg simpelthen så vild med (du finder min guide til nord-Italien her, til Firenze her og Venedig her).

Roadtrip i Frankrig | Frk. Kræsen

6. Jeg startede en virksomhed
30 minutter før jeg tog det her billede, som er fra min tur i Frankrig med seje madbloggere, besluttede jeg mig for at starte en virksomhed og starte at arbejde mere med madkommunikation. Vi havde spist et lækkert måltid og alle de andre sagde “gør det!” til mig. Jeg gjorde det!

Frk. Kræsen

7. Kanelsnegler i Stockholm
Årets bedste kanelsnegle spiste jeg sammen med min mor og far på Mosebacke Café i Stockholm. Det var 25 grader udenfor, solskin og et picnic-agtigt café i parken. Kanelsneglene kom fra Fabrique Stenovnsbageri og selskabet kunne næppe ha været bedre. Skal du forresten til Stockholm, har jeg lavet en guide her.

Frk. Kræsen

8. Jeg startede guide-to-copenhagen.com
I starten af sommeren startede jeg min engelske site guide-to-copenhagen.com, hvor jeg anbefaler mine bedste steder at hænge ud, spise og drikke i København. Det har vist sig at være endnu mere sjov end jeg troede, fordi det betyder at jeg må spise mig i gennem hele byen. Sweet!

Restaurant Day 2013 | Frk. Kræsen

9. Restaurant Day og kagefabrikken
Søde Ida-Marie fra madbloggen Ida Marengs og jeg var med til Restaurant Day i maj, og solgte kanelsnegle og citronmuffins. Det var en af de første rigtigt varme dage på året og hele Dronning Louises Bro holdt fest.

Frk. Kræsen
10. Alle søde mennesker jeg lært at kende
Det her billede kommer fra en julefrokost jeg var til med søde bloggerpiger lige inden jul, og det må symbolisere alle de søde mennesker jeg at lært at kende det sidste år. Jeg har fået nye veninder, haft de bedste kaffeaftaler og blevet vildt inspireret. Tak! ♥

Har du haft nogle ekstra gode (mad)oplevelser i år?

Måske er det her også noget for dig?

 • Marie Sainabou Jeng
  2. januar 2014 at 20:56

  Godt nytår Linn og endnu en gang tillykke med priserne. Og tak for det fine julekort! Kh Marie

  • Linn
   2. januar 2014 at 21:32

   Tak, og i lige måde, godt nytår!

 • Nadja
  27. december 2013 at 10:29

  Du er så sej! Du lever virkelig drømmelivet, synes jeg 😉

  • Linn
   28. december 2013 at 14:02

   Det er rigtigt sødt sagt, tak 🙂 Der er mange kedelige dage også, men jeg er virkelig glad, for at jeg må lave alle de her sjove ting, uden tvivl!

 • linda;
  27. december 2013 at 9:40

  tak for et berigende tilbageblik med de smukkeste smukke billeder. jeg synes, du fortjener en kæmpe high five for din nye virksomhed og din byguide. hvor kan jeg like linn? 😉

  • Linn
   28. december 2013 at 14:02

   Du er så sød Linda. TAK, den kommentar fik mig at smile hele dagen!