Konfekt

Opskrift: 2x rocky road

 

Opskrift: Rocky road | Lækker konfekt med chokolade | Frk. Kræsen Opskrift: Rocky road | Lækker konfekt med chokolade | Frk. Kræsen Opskrift: Rocky road | Lækker konfekt med chokolade | Frk. Kræsen Opskrift: Rocky road | Lækker konfekt med chokolade | Frk. Kræsen Opskrift: Rocky road | Lækker konfekt med chokolade | Frk. Kræsen Opskrift: Rocky road | Lækker konfekt med chokolade | Frk. Kræsen Opskrift: Rocky road | Lækker konfekt med chokolade | Frk. Kræsen

Som dessert da jeg afholdt krebsegilde sidste weekend, lavede jeg rocky road. Rocky road er måske min perfekte dessert, når det hverken skal være noget stort eller tage lang tid – for selvom det er virkelig nemt, elsker alle det. Perfekt!

Jeg har lavet rocky road i alle mulige smager – og den her gang lavede jeg en med mørk chokolade og en med mælkechokolade og lakrids.

Rocky road med mørk chokolade
Mørk chokolade (jeg brugte 70%-chokolade)
Hasselnødder
Skumfiduser
Dumle

Rocky road med mælkechokolade
Mælkechokolade
Mandler
Tørrede abrikoser
Raw liquorice powder (jeg brugte det fra Johan Bülow)

Start med at hakke fyldet i lidt mindre stykker. Smelt chokolade og rør sammen den smeltede chokolade med fyldet. Hæld det i en form – jeg brugte en rugbrødsform med bagepapir i. Afslut med at strø over raw liquorice powder eller noget andet lækkert.

Som du kan se, har jeg ikke skrevet ud hvor meget der skal være af de forskellige ingredienser. Afhængt af hvad du kan lide, kan du bruge mere eller mindre fyld.

PS.
Kan du lide rocky road? Så fald kan du få mere inspiration i den her video.

Måske er det her også noget for dig?

 • Michelle-Marie
  6. oktober 2014 at 16:47

  Uhhm de ser lækre ud 😀

  Mvh. Michelle-Marie

  • Linn
   6. oktober 2014 at 19:33

   Tak! Jeg lover, de også smager virkelig godt 🙂

 • Michelle Rasmussen
  5. oktober 2014 at 14:14

  Det er virkelig længe siden, at jeg har været forbi din blog. Dels fordi jeg valgte at lave en grovsortering i de blogs jeg fulgte dengang for længe siden, hvilket inkluderede alle madblogs. Men nu har jeg fundet Frk. Kræsen igen, og jeg tror sgu, at jeg er ved at være så voksen, at jeg sagtens kan rumme at få lidt madinspirationer i min hverdag 🙂

  Tror jeg vil prøve at lave disse op til min fødselsdag. Lyder som den perfekte godbid til gæster, der lige kommer forbi 🙂

  • Linn
   5. oktober 2014 at 14:25

   Wow Michelle – det er noget af en fin kommentar at få. Jeg er simpelthen så glad, at du er klar til at kigge forbi igen. Velkommen 🙂

 • birkeholm.com
  5. oktober 2014 at 12:46

  Mums! Skal helt sikkert prøves her hos mig:-)

  • Linn
   5. oktober 2014 at 14:25

   Dejligt 🙂