Frk. Kræsens Favoritter

Varm kakao med et twist + lidt link-love

Varm kakao med en twistVarm kakao med en twistVarm kakao med en twist

Sidste uge var crazy på den bedste måde. Jeg optog opskriftsvideo for en kunde fire dage, havde besøg fra Sverige, sagde hej til et nyt hold amerikanske studerende, jeg skal undervise i madlavning det her semester og havde en to-do-liste, der bare blev ved og ved. Så da det var solskin søndag, besluttede jeg mig for at lade den der to-do-liste ligge og holde weekend i stedet for. Pakket ind i masser af tøj og med varm kakao i termokanden i rygsækken, tog M og jeg S-toget til Dyrehaven. Det var den bedste idé længe!

Inden jeg deler min bedste opskrift på varm kakao, vil jeg også dele lidt inspiration. 5x link-love til andre skønne steder på nettet, som inspireret mig lidt ekstra på det sidste.

♥ Sidste år faldt jeg over bloggen Nourish Atelier, som er helt fantastisk. Det er en svensk kvinde, der bor i Holland, der blogger på mad om engelsk. Hendes billeder er vildt smukke, og alle hendes vegetariske retter ser lækre ud. Hendes Instagram er også helt amazing.

♥ Jeg er vild med den svenske madblog Made by Mary. Teksterne er godt nok mest på svensk, men billederne er så smukke, at alle sagtens kan få noget ud af at kigge med.

♥ Jeg forstår ikke et ord finsk, men heldigvis oversætter den finske blogger Tuulia Talvio sine indlæg til engelsk. Det er godt, for jeg vil nærmest prøve alle opskrifter fra hendes blog.

♥ Jeg fik kogebogen Green Kitchen Rejser i julegave. Jeg er i forvejen kæmpestort fan af Green Kitchen Stories, og deres bog er mindst lige så god som deres blog. Hvis du overvejer den, kan den helt sikkert anbefales!

♥ Emma Slebsager skriver Danmarks bedste blog om en bæredygtig livsstil, så da hun sammen med et par andre dygtige blogpiger lancerede et nyt blognetværk med fokus på bæredygtighed i starten af januar, blev jeg så glad. Jeg glæder mig til at deres site Sustain Daily kommer i gang!

Og til sidst – min bedste opskrift på en kop varm kakao.

Varm chokolade

Serves: 1 krus
Cooking Time: 10 minutter

Ingredients

 • 2,5 dl mælk
 • 1 tsk. kakao
 • 1 tsk. sukker
 • 1 nip kanel
 • 1 nip chiliflager

Instructions

1

Bland mælk, kakao og sukker i en gryde og varm op. Hæld op i et krus og top med kanel og chili.

 

Varm kakao med en twistVarm kakao med en twistVarm kakao med en twist

Måske er det her også noget for dig?

 • Tuulia
  22. januar 2016 at 9:32

  Thank you for your sweet words! Your winter picnic looks so lovely, I’ve been planning on making one too, as it’s so pretty now outisde! Have a lovely weekend! x

  • Linn
   22. januar 2016 at 9:34

   It’s so well deserve – all you recipes and pictures are lovely! Good weekend to you too.

 • Heidi Kokborg
  20. januar 2016 at 22:05

  Varm kakao i naturen! Sikke en god ide! Det skal helt sikkert prøves på et tidspunkt . Og så lyder chili som en genial ide at putte i kakao. Jeg elsker chilichokolade, så mon ikke også, at jeg kan lide det i varm kakao 😉

  • Linn
   20. januar 2016 at 22:25

   Hvis du kan lide chilichokolade, så har du ret i, at du nok også burde kunne lide den her 🙂 Jeg krydser fingrer!

 • Jose // BØGER PÅ STRIBE
  19. januar 2016 at 15:38

  Hvor ser det hyggeligt ud med varm kakao ude i det fri 🙂

  • Linn
   19. januar 2016 at 16:10

   Det var også virkelig hyggeligt – den perfekte søndagsaktivitet!

 • Sabrina
  19. januar 2016 at 10:22

  Det lyder til at du havde en skøn uge søde Linn, og hvor er det hyggeligt med en tur til Dyrebakken med varm kakao. Helt perfekt weekendbeskæftigelse 🙂

  Virkelig hyggeligt at du sender lidt linklove og deler nogle af dine egne favoritter – jeg må vist hellere kigge forbi 🙂

  • Linn
   19. januar 2016 at 11:11

   Godt at høre, du kan lide, at jeg deler nogle favoritter. Der er så mange skønne sites derude, så jeg tænker, det kan blive et fast indslag på bloggen fra nu af!