Suppe

Opskrift: Suppe med søde kartofler

Opskrift: Suppe med søde kartofler | Frk. Kræsen Opskrift: Suppe med søde kartofler | Frk. Kræsen Opskrift: Suppe med søde kartofler | Frk. Kræsen Opskrift: Suppe med søde kartofler | Frk. Kræsen Opskrift: Suppe med søde kartofler | Frk. Kræsen Opskrift: Suppe med søde kartofler | Frk. Kræsen Opskrift: Suppe med søde kartofler | Frk. Kræsen Opskrift: Suppe med søde kartofler | Frk. Kræsen Opskrift: Suppe med søde kartofler | Frk. Kræsen Opskrift: Suppe med søde kartofler | Frk. Kræsen

I min kalender er januar mere suppe-måned end salat-måned. Jeg mener, det er koldt udenfor. Det er mørkt. Det skal gerne gå lidt hurtigt. Perfekt for suppe!

Den her opskrift er på suppe med søde kartofler. Hvis du ikke har prøvet det før, skal du ikke snydes og tro, at de smager som almindelige kartofler. Jeg synes næsten mere, de minder om græskar, men sin lidt sødlige smag og fine farve.

Vil du have suppen mælkefri, kan du erstatte fløden med en soya-version.

Måske er det her også noget for dig?

 • Anna
  22. maj 2018 at 11:06

  Hej
  Lækker måde at opstille en opskrift på, jeg håber den smager ligeså lækker.
  Kan man evt spise den som en kold suppe?

  Mvh Anna

  • Linn
   22. maj 2018 at 11:24

   Tak Anna! Dejligt at du kan lide billederne. Jeg tror, den smager absolut bedst varm, men du kan sikkert også spise den kold. Både ærtesuppe og tomatsuppe smager jo dejligt kold, så jeg tror også, du kan spise den her på den måde.

   • Anna
    22. maj 2018 at 19:25

    Mange tak. 🙂 Har du prøvet at fryse den?

    • Linn
     22. maj 2018 at 21:16

     Nej, men det tror jeg fint man kan. Kan ikke forestille mig, der er nogle problemer med det.

 • Malene Olsen
  28. september 2017 at 15:10

  Hej. Hvor mange personer er den opskrift til? 🙂

  • Linn
   29. september 2017 at 10:59

   Opskriften passer fint til to portioner suppe.

 • julie
  31. maj 2017 at 9:55

  Jeg kan ikke længere se din opskrift… Kan du skrive den eller opdatere billederne på en eller anden måde?
  Har forsøgt mig med supper – og den var så dejlig at jeg ville prøve den igen – men jeg kan ikke længere se opskriften/billederne

  • Linn
   31. maj 2017 at 10:12

   Jeg har haft lidt tekniske problemer med billederne i nogle indlæg, men nu skulle den her gerne virke igen. Hvis ikke må du lige skrive, så kigger jeg på det igen.

 • Anonym
  14. oktober 2015 at 11:48

  Tak for inspiration 🙂 Tilsatte pikant flødeost istedet for fløde og smed en chili i – som en bid af himlen på en kold oktober dag 🙂

  • Linn
   14. oktober 2015 at 12:20

   Lækker kombination – det tror jeg også, jeg skal prøve en dag!