Opskrifter

Små fine hverdagsting i starten af december


Sidste weekend havde jeg besøg af mine forældre. De kom en dag forsinket, fordi Bodil lukkede Øresundsbroen, men da de endelig var på plads var det top-hyggeligt! Vi tog på tur til Torvehallerne og drak fransk gløgg og kiggede på alle mennesker.

(Hej hej til den søde bloglæsere, der sagte hej i Torvehallerne forresten. Da min far fangede at nogen havde stoppet hans datter for at sige at hendes blog er god, blev han meeeeget stolt…)

Apropå Torvehallerne. Hvis du bor i København og ikke vil bage svenske luciabrød selv, kan du finde de her lækre ved mit yndlingssted i Torvehallerne, Café Rosa. Hun serverer lussekatter hver weekend op til jul. Jeg har ikke smagt dem endnu, men synes alligevel at tippet burde føres videre.

Frk. Kræsen

Forrige fredag kom et lille videoteam på besøg hjemme ved Sam og mig, og byggede op en lille bagestudio i stuen. De havde 10 forskellige objektiv og store ekstra lamper med. Jeg brugte 12 timer forend kameraen og fik bagt og pyntet masser af kager. Det var sjovt med ekstra stort S.

Forrige uge var jeg også forbi den totalt hyggelige lille pop-up-butikken Pop Up Nr. 103 på Gamle Kongevej. Der huserer blandt andet Gitte fra Objects & Use. Sammen med blandt andet Emma og Linda smagte jeg på te fra det nye mærket NUTE, spiste chokoladeballade som Anne bagt og nyd det gode selskab.

Har I lavet nogle ekstra hyggelige ting de sidste par uger?

Måske er det her også noget for dig?

 • Therese
  11. december 2013 at 13:01

  De NUTE boksene er så fine! Hvem ble din favoritt? http://pomplemos.wordpress.com/

  • Linn
   12. december 2013 at 6:53

   Jeg tror ikke jeg kan huske, hvilken jeg bedst kunne lide. Men der var mange fine, blandt andet en med lakrids og fennikel.

 • Emma
  10. december 2013 at 8:13

  Uh Linn, jeg glæder mig til at finde ud af, hvad de der videoer skal bruges til!

  • Linn
   10. december 2013 at 14:30

   🙂

 • Marian N. Larsen
  10. december 2013 at 6:46

  Jeg synes de NUTEser så smukke ud. Er det gode?

  Min julehygge hænger bestemt også sammen med masser af varmende glögg, hjemmebagte julekager, små nissegaver til mine kollegaer og de mange julelys i Göteborg. Har selv fået en smuk, svensk julestjerne i mit vindue….

  • Linn
   10. december 2013 at 7:45

   Det lyder som nogle skønne juleting! Jeg smagte fem eller seks forskellige NUTE te. Flere var rigtigt gode, og også lidt anderledes end mange andre jeg prøvet. Der var fx. en med hindbær og timian, som virkelig var speciel og som jeg tror at man enten elsker eller hader. Der var også nogle andre, som ikke ligner noget man kan få andre steder, og det synes jeg føltes dejligt nyt.