Salat

Opskrift: Salat med kikærter og rosenkål

Opskrift: Salat med kikærter, æble og rosenkål | Frk. Kræsen Opskrift: Salat med kikærter, æble og rosenkål | Frk. Kræsen Opskrift: Salat med kikærter, æble og rosenkål | Frk. Kræsen Opskrift: Salat med kikærter, æble og rosenkål | Frk. Kræsen Opskrift: Salat med kikærter, æble og rosenkål | Frk. Kræsen Opskrift: Salat med kikærter, æble og rosenkål | Frk. Kræsen Opskrift: Salat med kikærter, æble og rosenkål | Frk. Kræsen Opskrift: Salat med kikærter, æble og rosenkål | Frk. Kræsen Opskrift: Salat med kikærter, æble og rosenkål | Frk. Kræsen Opskrift: Salat med kikærter, æble og rosenkål | Frk. Kræsen Opskrift: Salat med kikærter, æble og rosenkål | Frk. Kræsen Opskrift: Salat med kikærter, æble og rosenkål | Frk. Kræsen

Lad mig introducere jer til min nye yndlingssalat. Med rosenkål, kikærter og æble. Og masser af citronsaft.

Jeg har altid haft det lidt svært med rosenkål. Da jeg var lille, lavede min far dem en gang. Han er en fantastisk mand på mange måder, men at lave mad har aldrig været hans stærke side. Og aldrig har en rosenkål blevet behandlet så dårligt i et køkken, som den gang min far lavede det for 20 år siden. Og aldrig har det smagt dårligere.

Det har nok taget mig de der 20 år at glemme hvor dårligt rosenkålen smagte den gang. Men nu! Nu har jeg lært det! Og i den her salat smager det fremragende, og jeg har fået travlt med at spise alle de rosenkål, jeg ikke spist de sidste 20 år. Tænk, det troede jeg aldrig ville ske.

PS.
Hvis du hellere ser en video-version af den her opskrift, har jeg også sådan en klar til dig. Den finder du her under. Og hvis du vil holde dig opdateret på mine opskrifter på YouTube, kan du abonnere på min kanal her.

Måske er det her også noget for dig?

  • Maria Hoffbeck
    18. februar 2015 at 13:06

    Det ser nu skønt ud, så det vil jeg prøve. Det er en sund sammensætning og lækker 🙂

    Jeg ved ikke om du har børn eller kender andre som har, men jeg har fået 10 gavekort til Ditbarnsfoto, som er lagt på min blog for et par dage siden.

    God dag og nyd solstrålerne 😉