Dessert

Opskrift: Dessert med bagte appelsiner

Opskrift: Dessert med bagte appelsiner | Frk. Kræsen

Klik her for hele opskriften

Jeg vil lige kigge ind og sige hej, inden jeg tager til Sverige senere i dag. Jeg skal bruge min juleferie i skoven derhjemme, og jeg glæder mig til varm kakao ved pejsen og at strikke videre på den der lyserøde trøje, som jeg begyndte på sidste jul (ja, jeg er en smule langsom, men nu håber jeg på, den bliver klar til foråret 2016, haha). Jeg har også store planer om at teste at lave hjemmebagte croissanter i ferien (måske kommer der nogle billeder af resultatet på Instagram – jeg hedder @linngrubbstrom derover).

Og så skal jeg vist også opdatere opskriftsregistret herinde, som stadigvæk ser lidt sjovt ud, efter at bloggen flyttede.

Men inden jeg går på juleferie, vil jeg lige introducere jer til en frisk lille dessert. Den er virkelig nem (både at lave og at spise) og dejligt frisk. Jeg synes, den passer fint efter al julemad, hvor man nogle gange bare gerne vil have noget let.

Opskrift: Dessert med bagte appelsinerOpskrift: Dessert med bagte appelsinerOpskrift: Dessert med bagte appelsinerOpskrift: Dessert med bagte appelsinerOpskrift: Dessert med bagte appelsinerOpskrift: Dessert med bagte appelsinerOpskrift: Dessert med bagte appelsinerOpskrift: Dessert med bagte appelsiner

Bage appelsiner med vaniljeis

Serves: 2 personer
Cooking Time: 30 minutter

Ingredients

 • 1 appelsin
 • 1 clementin
 • 1 grapefrugt
 • 1 spsk. olie
 • 2 spsk. brun farin
 • 20 pistagenødder
 • 2 kugler vaniljeis

Instructions

1

Skær skallen på citrusfrugterne væk. Skær i skiver.

2

Fordel skiverne på et bagepapir. Pensl med olie og drys brun farin over.

3

Bag i ovnen ved 175 grader i cirka 10 minutter.

4

Hak pistagenødderne groft.

5

Fordel appelsinskiverne på tallerkener.

6

Top med vaniljeis og hakkede nødder.

Måske er det her også noget for dig?

 • Anette Larsen
  21. oktober 2017 at 16:10

  Serverer du appelsinerne varme eller kolde?

  • Linn
   22. oktober 2017 at 16:36

   Jeg serverer dem varme!