Ikke kategoriseret

Ny adresse: frokenkraesen.com

Dem der følger Frk. Kræsen på Facebook, kunne tidligere i eftermiddag se en statusopdatering hvor jeg skrev:

“Hvis bloggen ser underlig ud de kommende dage – er det for at jeg trykket på en knap som man bare skal trykke på hvis man har styr på tekniske ting. Og ved I hvad? Det har jeg ikke, men jeg prøvede alligevel. Nu vel – vi må se hvor galt det går. Nu er I i hvert fald advaret…”

Den knap jeg trykket på, var den som gør at man kan komme ind på bloggen gennem at skrive frokenkraesen.com i stedet for frokenkraesen.blogspot.com i sin browser. Bloggen bytter med andre ord adresse fra nu af. Du kommer stadigvæk herind gennem at skrive den gamle adresse – men vist er den nye lidt nemmere at huske?

Jeg er ret sikker på at jer der følger med via RSS og Bloglovin ikke mærker nogen forskel – men hvis bloggen er lidt underlig de kommende dage så ved I hvorfor. Jeg skal også prøve at flytte alle Bloglovin-followers over, så at bloggen får den nye adresse på Bloglovin også. Men I, I skal indtil videre ikke gøre noget anderledes – jeg skal nok finde ud af det hele for os alle sammen.

Godt, ikke?

PS. Okey okey – måske jeg skulle være lidt mere ydmyg, og tilføje en ekstra kommentar: Hvis I opdager at noget ikke virker, må I virkelig gerne lægge en kommentar, eller sende mig en mail, så skal jeg gøre mig bedste for at få styr på det. Jeg lover.

Måske er det her også noget for dig?