Opskrifter

Hipp hipp hurra for den svenske vaffeldag!

Vafler | Frk. Kræsen Vafler | Frk. Kræsen Vafler | Frk. Kræsen Vafler | Frk. Kræsen Vafler | Frk. Kræsen

Søndag den 25. marts var det vaffeldag – en dag som alle rigtige svensker huske at fejre. Jeg overbeviste min roomie Sam (det var dog en ganske nem opgave) om at vi også burde invitere søde venner og fejre den. Desuden havde jeg min veninde Ida på besøg fra Århus, hvilket bare gjorde det hele endnu bedre.

Sam og jeg er så heldige så at vi har en lille gård, hvor der er så skønt at sidde når solen skinner. Og det gjorde den selvfølgelig på vaffeldagen. Derfor fandt vi en dug frem, vores gæster kom med rosévin, jeg hakkede frugt og Sam købte is. Og så vafler selvfølgelig.

Jeg har flere opskrifter på vafler på bloggen. Her er nogle du kan vælge mellem:
Fuldkornsvafler
Belgiske vafler med chokolade
Græskarvafler
Sprøde vafler

Måske er det her også noget for dig?

 • Xenia
  29. marts 2012 at 7:08

  Jeg tror også jeg er mest til de sprøde – mest fordi de netop adskiller sig fra så mange andre lignende ting, mens de bløde nemt kan komme til at minde om (og smage som) pandekager, æbleskiver eller lignende – de sprøde vafler er helt deres egne 🙂

  • Linn
   29. marts 2012 at 8:11

   Enig! 🙂

 • Michelle
  27. marts 2012 at 19:13

  og hvordan laver man frasvafler? De lyder lækre!

  • Linn
   29. marts 2012 at 8:11

   Hmm… Jamen, jeg ved ikke. Mine bliver til frasvafler, måske det har at gøre med hvilken opskrift man finder? I min bog fra Sverige, så står det "hvis du vil at de skal blive ekstra sprøda (frasvafler), så husk:". Måske der også er sådan en tekst i nogen af de danske bøger?

 • Michelle
  27. marts 2012 at 19:12

  Årh, hvor ser det lækkert ud! Til januarudsalget købte min kæreste og jeg et vaffeljern (89kr – et kup!) og det bliver brugt flittigt. Jeg vidste dog ikke, at der fandtes en egentlig vaffeldag, så jeg er faktisk bagud med vafler nu.

 • Marian N. Larsen
  27. marts 2012 at 11:44

  OMG! Jeg hungrer STADIG efter vafler. Vi dansker bør lære af jer og holde den slags meget vigtige officelle dage! Jeg er også mest vild med sprøde vafler – gerne med friske jordbær eller knasesukker. MUMS!

  • Linn
   29. marts 2012 at 8:10

   Haha – jeg siger undskyld for at jeg gjorde dig lækkersulten 🙂 Men jo, jeg synes også at man skal fejre de vigtige dage!