Annonce

Har I set min nye site, guide-to-copenhagen.com?

Guide to Copenhagen

Ved I hvad? Jeg har startet yderligere en blog. Den hedder guide-to-copenhagen.com, og er en engelsk guide til alle de bedste steder at spise, drikke og hænge ud som jeg kender i København.

Jeg synes det er så ærgerligt at turister som er her for en weekend går Strøget frem og tilbage, besøger Tivoli og drikker øl i Nyhavn, og så er det ligesom det. De ved ikke at man får Københavns bedste brunch på Kalaset, at Spiseri laver den fineste italienska mad man kan forestille sig og at der er gratis koncerter på Christiania hver søndag aften hele sommeren. Så derfor har jeg tænkt, at jeg vil dele mine allere bedste tips på siden. I en lidt mere personlig version, end de fleste andre guide-sider.

Fordi jeg jo nok er lidt af en Nørrebro-pige, er det mest Nørrebro på siten lige nu. Men jeg fylder hele tiden på, og om du har nogle gode tips må du endelig gerne lægge en kommentar, enten her eller over på guide-to-copenhagen.com – jeg smiler over al feedback jeg får!

Måske er det her også noget for dig?

 • Anonym
  22. juni 2013 at 13:12

  Meget flot side, giver virkelig en lyst til at tage ud på eventyr i København 🙂

  • Linn
   23. juni 2013 at 10:20

   Dejligt at høre! 🙂

 • Mille
  21. juni 2013 at 13:31

  Hej Linn! Tak for din fine blog.
  Jeg vil anbefale den nye bager Brødflov på Falkoner Allé 34. Jeg er ikke en helt objektik reklame, da jeg for kort tid siden begyndte at arbejde der, men jeg søgte det fordi jeg synes det var en ny lille hyggelig bager, med øko brød og lækre kager og god kaffe, første gang jeg kom der.
  Hvis du kommer en eftermiddag hvor jeg er der, giver jeg en kaffe (:
  Kh Mille

  • Linn
   21. juni 2013 at 13:42

   Hahaha… Man behøver ikke være objektiv! Jeg synes det lyder som et meget hyggeligt sted, og skal se om jeg ikke kan kigge forbi en dag snart. Tak for tip! 🙂 kh.

 • Anonym
  21. juni 2013 at 9:24

  Hej Linn.
  Hvilket kamera fotograferer du med?

  • Linn
   21. juni 2013 at 9:32

   Hej,
   Jeg har et Nikon D3000, med et fast 35 mm-objektiv. Nogle billeder herinde er taget med samme kamera men med det 18-55 mm-objektiv, men det er primært dem fra 2011 og starten af 2012.

 • Anonym
  21. juni 2013 at 6:54

  Hvor er det bare et fedt initiativ!!!
  Jeg ville også til turister anbefale de forskellige madklubber og Siciliansk Is, som har butik på Skydebane 3, Vesterbro, og Christianhavns Kanal 2.

  • Linn
   21. juni 2013 at 9:31

   Tak 🙂 God idé, madklubberne burde med – jeg har selv prøvet en del af dem. Isen på jeg prøve, for der har jeg ikke været endnu.

 • laurafn
  21. juni 2013 at 6:19

  Mama Che Gelato i Nansensgade (nr. 62) laver Københavns bedste (!) og mest cremede is. Det er så lækkert! Prøv det, hvis du ikke allerede har:) Og den synes jeg helt sikkert skal på din guide

  • Linn
   21. juni 2013 at 9:30

   Der har jeg ikke været, men jeg skriver det umiddelbart på min "to do"-list. God is siger jeg ikke nej til! Tak 🙂

 • And
  21. juni 2013 at 6:10

  Du har så ret, det er SÅ trist tourister ikke får set hele København! Glæder mig også til selv at finde lidt inspiration på dit nye site

  • Linn
   21. juni 2013 at 9:30

   Dejligt at høre at du også synes du kan bruge siden til noget. Glædelig sommer!