Ikke kategoriseret

Gratis workshop i madfotografi i København den 21. august – OBS – Der er ikke flere pladser tilbage

UPDATE 1 August – OBS: Der er desværre ikke flere pladser tilbage. Det har gået virkelig hurtigt – og det er selvfølgelig vildt fedt at I er så mange der har haft lyst at være med. Jeg beklager, at der ikke er plads til alle.

I starten af sommeren spurgte jeg jer læsere hvis I synes det var en god idé hvis jeg arrangerede et madbloggermøde i København, så at vi kan sige hej til hinanden i den virkelige verden også. Flere af jer kom med positive kommentarer, og flere kom også med forslag om at der burde være nogen form af aktivitet ved mødet – gerne noget med fotografi. Så derfor anordner matfotograf Line Falck, kogebogsforfattare Marie Schmidt og jeg nu en fælles workshop i madfotografi. Det koster 0 kroner – og sker i København den 21. august. Jeg håber, I er nogle der har lyst til at komme. Al information man kan ha brug for, står I invitationen her over. Husk – man skal sende en mail for at melde sig til, og ikke kun skrive en kommentar her. I den mail må du også meget gerne fortælle hvad din blog hedder, hvis du ikke er altfor generet til det…

Hvis du vil, må du gerne sprede informationen og invitationen om den her workshop på din egen blog. Enten gennem at linke tilbage til det her indlæg, eller gennem at låne billedet. Jo flere interesserede der kan få det at vide, jo bedre!

Jeg glæder mig!

Måske er det her også noget for dig?

 • Philippa
  27. januar 2013 at 21:24

  Eeeelsker bare din blog!!
  den er så inspirerende!
  Holder i ikke et til webshop?

  kærligst Philippa

 • Lise Lotz
  30. juli 2012 at 8:01

  Hej Linn,

  Det lyder rigtig godt! Måske er det fordomme om køn, men det, at det er tre kvinder, der står bag arrangementet giver mig en forestilling/et håb om, at det kunne være ekstra relevant for mig som er en glad amatør: Ikke ALT for meget fokus på dyrt og teknisk avanceret udstyr, men tips og tricks, der kan få lidt til at se ud af meget…

  Jeg kan desværre ikke den dag – selvom jeg bor i København. 🙁 Men jeg vil meget gerne høre om det, hvis du gentager arrangementet! Og jeg er såmænd mere end villig til at bidrage med mere end 5-10 kroner!

  God fornøjelse!

  Lise
  Kage! Kage! Kage!

  God fornøjelse

  • Linn
   30. juli 2012 at 11:23

   Tak for din kommentar. Fordomme eller ej – jeg håber også at vi kan holde det på en niveau som gør at alle føler sig velkomne, og hvor en dyr kamera og dyrt udstyr ikke skal være i fokus – uden hvordan man kan gøre gode ting på sine egne vilkår og med sine egne forudsætninger.

   Det er ærgerligt at du ikke har mulighed at være med, men forhåbentlig kommer der flere gange – og jeg skal nok også sørge for at blogge ordentlig om det!

 • linda;
  29. juli 2012 at 14:19

  jeg glæææder mig!

  • Linn
   30. juli 2012 at 11:22

   Også mig 🙂

 • www.mitlivskogebog.com/
  28. juli 2012 at 20:36

  Aaaiiijjj øøvvvv altså – ja jeg tilslutter mig mini-hakkeren… bor også i Jylland, så har ikke mulighed for, at deltage, men øv hvor ville jeg gerne!!!!! : )… Rigtig god fornøjelse til jer, glæder mig til at læse og suge til mig af inspiration via tekst og billeder på din dejlige blog : )

  • Linn
   28. juli 2012 at 21:15

   Jamen jeg lover, at jeg skal opdatere så godt jeg bare kan. Og så håber jeg at vi kan finde ud af noget mere længere frem, som måske også gør det muligt for alle jer søde jyder at være med 🙂 Man skal jo ha høje ambitioner – så måske det bliver muligt en gang 🙂

 • Martin Villumsen
  28. juli 2012 at 18:24

  Virkelig godt initiativ! Jeg har desværre ikke mulighed for at deltage, da det er i Kbh, øv øv :/

  • Linn
   28. juli 2012 at 21:12

   Nej, det er lidt ærgerligt for dem der bort langt væk. Måske næste gang 🙂

 • Christina Nielsen
  28. juli 2012 at 17:15

  Sikke et flot arrengement Linn! Det ville jeg virkelig gerne deltage i, men det ramler sammen med årets sommerferie. Er sikker på, at i får fuldt hus og en god oplevelse.
  Ser frem til et ligende event en skønne dag 🙂

  • Linn
   28. juli 2012 at 21:12

   Tak for en sød kommentar. Jeg håber også at der kommer noget mere event, så at dem der ikke lige har mulighed at være med den her gang, får mulighed at være det næste gang 🙂

 • Michelle
  28. juli 2012 at 11:58

  Feeedt Linn, det bliver da ikke mindre end et fantastisk arrangement! 🙂 Gad virkelig godt selv deltage, da det lyder som en lærerig og spændende dag. Må dog nok sande at afstanden mellem Århus og KBH er for lang og studiet ikke giver tid til det. Men I må da hygge jer, når dagen den kommer :))

  • Linn
   28. juli 2012 at 21:11

   Jeg krydser også fingrer (eller holder tummerne, som vi siger på svensk) for at det skal blive godt. Kan godt forstå det er lidt for langt væk den her gang 🙂

 • Mini-hakkeren
  28. juli 2012 at 10:58

  På godt dansk… ØØØØØØØØVVVVVV!!!

  Jeg har desværre ikke mulighed for at deltage, bor i Jylland, på tidspunktet lige starte på job igen efter 5½ uges ferie, så tror næppe, jeg kan få fri igen (ved jeg ikke kan)

  Men jeg håber virkelig, du blogger om det ned til mindste detalje.

  Til dig og alle Jer, der deltager… jeg er dybt misundelig

  • Linn
   28. juli 2012 at 21:10

   Jeg lover, at jeg skal blogge om det i så lille en detajle jeg bare kan. Af de kommentarer som er kommet, kan jeg godt forstå at I er en del på Jylland der siger øv. Og det er selvfølgelig ærgerligt på en måde, men samtidigt glæder det mig at I synes at det er et event I havde haft lyst til at være med til – for det betyder jo at det lyder fedt 🙂