Ikke kategoriseret

Endnu mere Frk. Kræsen!

Frk. Kræsen i Countryliv Frk. Kræsen i Countryliv Frk. Kræsen i Countryliv Frk. Kræsen i Countryliv

Jeg er så heldig, at jeg fået lov til at snakke løs om Frk. Kræsen to forskellige steder de sidste par uger.

Netværket Mad+Medier har valgt mig som “Månedens Madkommunikatør” i marts måned, og på deres hjemmeside kan du læse et interview med mig. Der taler jeg om (den manglende) dækning af mad i dansk radio og om hvordan jeg ser på madkommunikation.

I det nye magasin ISABELLAS Countryliv, som udkommer i bladet ISABELLAS i den her uge (og for sig selv i starten af maj) kan du læse et interview med mig, Tóra fra Cute Carbs og Laura og Christine fra Twin-Food. Vi snakker alle sammen om madblogging i forskellige former.

To små tip, hvis du mangler lidt påske-læsning…

Måske er det her også noget for dig?

 • KunstnerKram
  25. marts 2013 at 6:26

  Hvor fint. Flotte billeder. Jeg er slet ikke misundelig – slet ikke : D
  Jeg følger også din blog.
  Elsker dine "dummies", så kan ALLE være med.

  VH Hanne/KunstnerKram

  • Linn
   25. marts 2013 at 16:29

   Tak 🙂