Opskrifter

Dagens tip: Coffeeandwifi.dk

Kender I hjemmesiden der hedder coffeeandwifi.dk? Det er en side der viser caféer rundt omkring i Danmark hvor man kan finde gratis wifi. Jeg brugte den ganske meget sidste forår, da jeg havde brug for at finde et andet stedet end hjemme eller biblioteket at sidde og arbejde. Det er brugerne selv der opdaterer siden, og skriver små anmeldelser af de forskellige caféer. Hvis jeg husker korrekt, er det faktisk mig der skrevet tre af caféerne i København på.

Et lille tip, nu når efteråret, skolesemester og alt muligt andet starter. Og – vel bemærke – et tip som ikke kun gælder for dem i København, da der er mange byer i Danmark på kortet. Eller hvad siger I til ‘coffee and wifi’ i fx. Slagelse, Kolding og Herning?

Måske er det her også noget for dig?

 • Andrea
  4. september 2012 at 21:06

  Kære søde Linn Katarina

  Har aldrig fået sagt tak for det fineste brev i min postkasse! Mange tak 🙂
  I mit lille sommerindlæg på bloggen, har jeg et fotografi af den smukke kuvert.

  Kærlighed og brevkram fra
  Andrea

  • Linn
   5. september 2012 at 19:40

   Ohh, det var da så lidt! Men jeg er glad at jeg kunne få dig at smile, det er altid fint når man kan det. Også kram herfra!

 • Anna
  4. september 2012 at 10:13

  Smart! Ved du hvis der findes en lign i Sverige?

  • Linn
   4. september 2012 at 11:15

   Desværre ved jeg ikke rigtigt. Jeg ved der findes noget der hedder wifikartan.se, men synes desværre ikke den er så god…

 • Frøken Lyngsø
  4. september 2012 at 7:37

  Rigtig smart! Jeg kan godt se mig mig selv på én af caféerne i stedet for altid at sidde på en læsesal og arbejde..

  • Linn
   4. september 2012 at 11:09

   Det er nemlig sådan en fin idé, og meget god site 🙂