Kager med chokolade

Opskrift: Chokoladekage på 2 minutter

Opskrift: Chokoladekage på 1 minut | Frk. Kræsen Opskrift: Chokoladekage på 1 minut | Frk. Kræsen Opskrift: Chokoladekage på 1 minut | Frk. Kræsen Opskrift: Chokoladekage på 1 minut | Frk. Kræsen Opskrift: Chokoladekage på 1 minut | Frk. Kræsen Opskrift: Chokoladekage på 1 minut | Frk. Kræsen Opskrift: Chokoladekage på 1 minut | Frk. Kræsen

For et par uge siden fik jeg et sms af min svenske veninde Melissa. “Du måste prova det här!!!” skrev hun, og havde vedhæftet en opskrift på chokoladekage i microen, som kun tager et par minutter at lave. Jeg har set lignende opskrifter før, men at se lignende opskrifter og få at vide at man skal lave det af en veninde er jo som bekendt to helt forskellige ting.

Så jeg bagte chokoladekage i microen på to minutter, og det smagte faktisk helt fint. Ikke fantastisk med fantastisk som topping, men helt sikkert fint til alle de gange man bare er nødt til at ha chokoladekage NU. Og de gange tror jeg vi alle sammen kender, ikke?

Måske er det her også noget for dig?

 • Malou Klidmoster
  28. april 2013 at 11:03

  Lækker version 🙂

  Jeg kan varmt anbefale dig at bruge mælk i stedet for vand og komme et æg i. Det gør den endnu bedre.

  • Linn
   29. april 2013 at 5:19

   Tak for tips! Når de kommer fra dig, så ved jeg at de må være rigtigt gode 🙂 Det prøver jeg næste gang.

 • Sofie
  28. april 2013 at 7:53

  Jeg har også set mange lignende opskrifter på disse micro-kager, men har aldrig fået lavet en. Jeg tror jeg må prøve snarest 😉

  • Linn
   29. april 2013 at 5:18

   Det var også meget nemmere end jeg troede 🙂