Jul

Opskrift: Brændte mandler

Opskrift: Brændte mandler | Frk. Kræsen Opskrift: Brændte mandler | Frk. Kræsen Opskrift: Brændte mandler | Frk. Kræsen Opskrift: Brændte mandler | Frk. Kræsen Opskrift: Brændte mandler | Frk. Kræsen Opskrift: Brændte mandler | Frk. Kræsen Opskrift: Brændte mandler | Frk. Kræsen Opskrift: Brændte mandler | Frk. Kræsen Opskrift: Brændte mandler | Frk. Kræsen

Da M og jeg var i Hamburg for et par uger siden, duftede det af brændte mandler fra både højre og venstre. Efter at have gået forbi flere sælgere kunne jeg ikke lade være mere og købte et kræmmerhus med på vejen. For at kunne fiske en mandel op var jeg nødt til at tage mine tykke vanter af, og det var bidende koldt. Men det var det værd!

For nogle dage siden lavede jeg brændte mandler hjemme. Hjemmelavede brændte mandler skaber ikke helt den samme nostalgiske stemning, som når jeg køber dem nede på gaden, men smager næsten endnu bedre…

Måske er det her også noget for dig?

 • Anne-Sofie
  5. december 2014 at 8:51

  Jeg elsker brændte mandler. Hvornår kommer salten ind i billedet?

  • Linn
   5. december 2014 at 10:42

   Hov, det har jeg slet ikke skrevet ind. Godt spottet! Saltet skal dryses over helt til sidst, da de ligger på bagepladen og "tørrer".

  • Anne-Sofie
   6. december 2014 at 0:07

   Ok 🙂 Jeg vil prøve opskriften af i løbet af december. God weekend!