Ikke kategoriseret

Fredagstip: En sød hjemmelavet the-invitation

DIY | Frk. Kræsen DIY | Frk. Kræsen

Hvis du minder om mig, synes du at det er mere sjov at lave lækker mad når der er nogen at spise den lækre mad sammen med bagefter. Hvis jeg kun laver mad til mig selv, kan jeg mange gange gå lidt kold i det. Jeg er bedre på at smide noget godt sammen til mig selv nu, end da jeg startede bloggen. Da var min standar-aftensmad da jeg skulle spise alene yoghurt og müsli, eller måske en ostemad med ekstra agurk. Det var altså ikke altid et hit.

Men for at ha nogen at spise sin aftensmad (eller drikke sin kaffe/the og spise sin kage) med gælder det om at invitere nogen. Jeg inviterer mest folk gennem et sms eller mail, men nogle gange længes jeg efter flotte papir-invitationer som får den der bliver inviteret at føle sig lidt speciel. Hver gang jeg selv får en papir-invitation hjem (det er ikke så tit) føler jeg mig i hvert fald mere speciel, end da jeg får en FB-invitation til en middag. Papir-invitationer betyder jo at folk brugt lidt ekstra tid, lige præcis på mig. Eller på dig. Hvem kan sige nej til det?

Den anden dag fandt jeg en hyggelig the-invitation på Pinterest, som jeg lavede en copycat af. Perfekt til en søndag eftermiddag, hvis du har lyst til at bage en kage, men ikke ved hvem der skal spise den. Lav en the-kop-invitation og send til nogen du synes er sød. Du klipper et fad af mønstret papir, og en the-kop af hvidt papir. Skriv teksten på koppen, klistre sammen, og skær et lille hul i den hvor du kan fæste en rigtig the-pose. Jeg lover, det ikke er så svært. Og at nogen (den der får den), nok skal blive glad…

Måske er det her også noget for dig?

 • linda;
  24. marts 2013 at 17:34

  hvor er det fint! man burde gå tilbage til breve – det er altså lidt hyggeligere end en sms.

  • Linn
   24. marts 2013 at 19:31

   Det er nemlig meget hyggeligere. Mere breve til folket!