Oplevelser

Frankrig, dag 6.

I går landede jeg i København, efter fire timer i bil, tre timer i Paris lufthavn, to timer i et fly og en halv time i metro og bus til Nørrebro. Cirka samme sekund som jeg lagte hovedet på min pude faldt jeg i søvn, og drømte sødt om vin, nye internationelle bloggervenner og alt andet muligt fransk.

Jeg har planlagt masser af indlæg til jer den her uge. Lidt mere Frankrig, så at I kommer med hele rejsen rundt. Mere planteskole, opskrifter, et hyggeligt café i Malmö som jeg besøgt. Men fordi jeg var så træt i går aftes, og smutter på arbejde om ti minutter, starter jeg ugen i lidt mere langsomt tempo. Den her video, der fortæller lidt mere om turen, kommer fra Languedoc, den tredje region vi besøgte på vores vinrejse.

Måske er det her også noget for dig?

 • tambourine sam
  4. juni 2013 at 18:59

  Du burde lave noget mere video 🙂

  • Linn
   5. juni 2013 at 5:27

   Du er sød. Tak! 🙂