Opskrifter

Opskrift: Cake pops

Opskrift: Cakepops | Frk. KræsenOpskrift: Cakepops | Frk. KræsenOpskrift: Cakepops | Frk. KræsenOpskrift: Cakepops | Frk. KræsenOpskrift: Cakepops | Frk. KræsenOpskrift: Cakepops | Frk. KræsenOpskrift: Cakepops | Frk. Kræsen

Jeg er svag for to ting, når det kommer til mad og kager:
– Ting der smager af chokolade.
– Ting der er pæne.
Måske er det derfor jeg er blevet helt forelsket i cake pops. Specielt i den nemme version, som man hurtigt (okey, måske ikke helt) kan bage selv hjemme.

Man har brug for en pakke Oreo kiks.

Blende eller knuse dine kiks, så at de bliver små små små. Og så smid i en halv pakke philadelphia-ost. Jeg plejer faktisk at købe den almindelige, for light-versionen smager ikke rigtigt lige så godt til cake pops.

Når dejen har stået en time eller to i køleskab, så rulle boller af den. Hvor store du vælger at lave dem, har vel egentlig mest at gøre med hvor lækkersulten du er. Men – cake pops er vildt mægtige, så pas lige på… Når du har valgt din størrelse og gjort dine boller, så hive lige ind dem i køleskabet et styk tid mere.

Sæt pinder i dine cake pops. Man kan vist købe nogle pæne nogle i fx. Panduro hobby, men eftersom jeg er studerende gider jeg ikke betale for pinder. Logisk nok.

Afslutningsvis er det bare til at pynte dine cake pops lige som du har lyst. Med smeltet lys eller mørk chokolade, med kokos, med farvet sukker, med cake pynt. Enjoy!

Måske er det her også noget for dig?

 • Trine
  29. september 2016 at 22:58

  Hvilke slags pinde bruger du?

  • Linn
   2. oktober 2016 at 12:13

   Jeg tror, jeg brugte almindelige grillpinde, som jeg købte i supermarkedet. Men hvis du kigger i panduro, tror jeg også man kan få specielle “kage”-pinde.

 • Linn
  5. september 2011 at 14:01

  @Anne: Pulver? Det lyder måske ret logisk. Tak for informationen! Håber at du finder nogen god opskrift til din cake pops.

 • Anonym
  2. september 2011 at 3:00

  Jeg har ikke lavet cake pops før.
  Men er igang med at se efter opskrifter og ideer til cake pops. Jeg læste et sted at man bruger pulver farver til at farve den hvide chokolade med.
  Kh Anne

 • Linn
  11. august 2011 at 16:43

  Tak! Jeg har faktisk aldrig gjort dem med kagerester. Fordi at jeg bor på et kollegiekøkken, er problemet mere at kagen aldrig er stor nok til at alle på køkkenet kan få et stykke, end at det nogen gang er noget tilbage… Så jeg kører den nemme version et styk tid til – men på noget tidspunkt bliver jeg nok nød til at prøve hvis version "de luxe" giver et bedre resultat… 🙂 Held og lykke med dine!

 • Ditte Thuesen
  11. august 2011 at 16:21

  Hvor ser de fine ud. Jeg har selv købt en pakke Oreo, som nu venter på at blive til cake pops. Har du prøvet at lave dem med kagerester? Synes nemlig jeg kan finde flest opskrifter med det, men hvornår har man lige rester tilovers:-)?