Annonce/ Video

VLOG | 2 dages tur i Helsingborg (Annonce)

Guide til Helsingborg | Frk. Kræsen

Forrige weekend var jeg på tur to dage til Helsingborg i Sverige sammen med Visit Sweden. Måske har du allerede set min guide til Helsingborg? I dag har jeg tænkt mig at tage jer med eksklusivt på lidt mere af turen, så I kan se, hvad jeg lavede i Helsingborg.

Jeg kommer jo fra Skåne i Sverige og er opvokset en time fra Helsingborg. Jeg har brugt flere sommerferier, end jeg kan huske, på campingpladsen i Råå – lige i udkanten af Helsingborg – og har besøgt byen mange gange. Så selv om jeg burde have god styr på den svenske tvilling til Helsingør, overraskede Helsingborg mig ekstra positivt. Så positivt, at jeg næsten var lidt ærgerlig over, at jeg kun havde to dage i byen. Jeg kunne sagtens have brugt en ekstra dag på at opdage endnu flere yndlingssteder!

Alle steder i videoen (og mange flere) kan du finde i min guide til Helsingborg. Der er også adresser og links til alle caféer, restauranter og oplevelser. Vil du have endnu mere Helsingborg-inspiration, kan du også klikke dig videre til Visit Swedens anbefalinger.

Mere information?
Skal du fortsætte til andre dele af Skåne eller Sverige, har jeg flere andre guides, du også kan bruge.
Guide til Skåne
Guide til Malmø
Guide til Småland
Guide til Kalmar og Västervik
Guide til Öland
Guide til Stockholm

Måske er det her også noget for dig?