Måltider/ Video

YouTube-opskrift: Quesadillas med kylling og soltørrede tomater

Opskrift: Quesadillas med kylling | Frk. Kræsen

I dag er sidste dag i Sverige for den her mini-tur, og i eftermiddag tager jeg tilbage til København. Jeg har nået så mange gode ting den seneste uge:

☼ Set min gode veninde M gifte sig med A og danset hele natten. Fantastisk.
☼ Startet dagen med en svømmetur og drukket filterkaffe i solen. Sådan burde alle dage starte.
☼ Grillet burgers nede ved Søen. Vi var nødt til at arbejde lidt for at lykkes, men når det var færdigt, smagte det fantastisk.
☼ Bagt chokoladecroissanter. Fra bunden. Er selv lidt imponeret.
☼ Lavet egen spinatpasta og serveret den lækreste pastaret. Opskriften kommer snart på bloggen.
☼ Læst to (snart tre) bøger. Den ene handlede om et bageri. Jeg elsker at læse om mad.

Når vi er i Sverige, prøver jeg altid at lave så mange af dagens måltider som muligt over en grill. Den her gang har ikke været nogen undtagelse. Vi har grillet morgenboller, pitabrød, tomater, burger, en hel fisk og lidt andre småting. Og hvis vi havde et par dage mere her, tror jeg også, jeg kunne finde på at grille de quesadillas, som jeg laver i dagens video med Mig og min Mad. For hvorfor skulle man ikke kunne grille dem? Hvis du vil give det en chance, kan du finde opskriften her.

PS. Hvis du synes, det er sjovt at se madlavningsvideos, kan du abonnere på Mig og min mad på YouTube. Og du er selvfølgelig også velkommen at kigge forbi min egen kanal.

Andre opskrifter med kylling:
Kyllingesalat med kartofler og jordbær
Chicken nuggets
Hønsesalat
Kyllingeburger
Kyllingefrikadeller

Måske er det her også noget for dig?

 • Jenny
  24. juli 2016 at 16:32

  Hej Linn
  Glemte du alt om det igen i det dejlige vejr 🙂

  • Linn
   11. august 2016 at 15:58

   Åh, undskyld undskyld undskyld! Jeg tænkte, jeg ville skrive det ind i et blogindlæg (jeg har begyndt på det, men er ikke færdig endnu), og så pludseligt var der gået lang tid. Men det kommer. Beklager, jeg er så langsom! 🙂

 • Jenny
  21. juli 2016 at 16:16

  Hej Linn
  Må jeg spørge, hvilke bøger? Jeg kan godt læse svensk – det tage bare lidt længere tid ?
  Jenny

  • Linn
   22. juli 2016 at 10:59

   Selvfølgelig! 🙂 Jeg skriver noget om det om lidt – så snart jeg er foran computeren (skriver den her kommentar fra min telefon).