Måltider

Opskrift: Pizza med aubergine, granatæble og mynte

Opskrift: Pizza med aubergine, granatæble og mynte | Frk. Kræsen

Det er søndag, og jeg synes, min uge har været fuld af fine ting.

★ I fredags havde jeg bagt så meget kage, at der var nok til både mit og M’s kontorfælleskab. Tror jeg scorede mange ekstra points der, og det er jo altid skønt!

★ I følge Duolingo-appen er jeg blevet 3% flydende i italiensk. Jeg tror, den har lidt for høje tanker om mig, men derfor blev jeg stadigvæk glad, da den fortalte mig det.

★ Fredagsøl på Depanneur. Har været forbi der to gange den her uge. Helt sikkert et af mine yndlingssteder på Nørrebro.

★ Kaffe ved Søerne og gåtur i tynd jakke. Jeg elsker, at det var maks forår i går. (Er også ret glad for at de to små drenge, der kastede vandballoner fra tredje sal ned på fortorvet i min gade rammede ved siden af mig, så at samme gåtur ikke var nødt til at starte med tøjskifte. Jeg kiggede op på dem, efter at de næsten smidt den gule ballon i hovedet på mig, men de smilede så stort, at jeg ikke rigtigt kunne få mig selv til at være sur på dem.)

I dag bruger jeg dagen på at plante mine 22 små chiliplanter om, gøre rent og drikke kaffe. Nr. 1 og 3 er lidt sjovere end nr. 2, men det skal jo laves på et eller andet tidspunkt.

Dagens opskrift er en af mine yndlingspizzaer. Hvis du foretrækker den vegetarisk, kan du bare droppe skinken – den smager også skønt i den version (ja, jeg har selvfølgelig testet det også).


Andre opskrifter på pizza
Vegetarisk pizza med tre slags ost
Vegetarisk pizza med rosenkål og syltede rødløg
Vegetarisk pizza med squash og rucola
Hjemmebagt pizzadej
Opskrift: Pizza med aubergine, granatæble og mynte | Frk. Kræsen Opskrift: Pizza med aubergine, granatæble og mynte | Frk. Kræsen Opskrift: Pizza med aubergine, granatæble og mynte | Frk. Kræsen Opskrift: Pizza med aubergine, granatæble og mynte | Frk. Kræsen Opskrift: Pizza med aubergine, granatæble og mynte | Frk. Kræsen Opskrift: Pizza med aubergine, granatæble og mynte | Frk. Kræsen Opskrift: Pizza med aubergine, granatæble og mynte | Frk. Kræsen Opskrift: Pizza med aubergine, granatæble og mynte | Frk. Kræsen Opskrift: Pizza med aubergine, granatæble og mynte | Frk. Kræsen Opskrift: Pizza med aubergine, granatæble og mynte | Frk. Kræsen Opskrift: Pizza med aubergine, granatæble og mynte | Frk. Kræsen Opskrift: Pizza med aubergine, granatæble og mynte | Frk. Kræsen

Måske er det her også noget for dig?

1 kommentar

  • Svar
    petrus
    17. april 2017 at 22:35

    Du er bare så yndig og sødmefuld!

  • Skriv en kommentar