Måltider/ Suppe

Opskrift: Fiskesuppe med laks

Opskrift: Fiskesuppe med laks | Frk. Kræsen

Jeg bliver nødt til at indrømme en ting. Jeg lavede den her suppe i starten af ugen, men havde lidt travlt. Så jeg tænkte, at jeg bare kunne skrive teksten til suppen i dag i stedet. Men jeg havde glemt en ting: At jeg nok ikke ville have lyst til suppe i dag.

Hvorfor, tænker du? Det skal jeg fortælle dig. Jeg sidder nemlig på en altan i Palma på Mallorca. De andre venter på at jeg skal blive klar, så vi kan tage på stranden. Bagefter skal vi spise is – for i går så jeg det fineste lille veganske is-sted. Så jeg har faktisk lidt svært ved at sige noget godt om den her suppe lige nu. Eller om suppe på det store hele.

Men jeg prøver alligevel: Den her suppe er lækker. Går hurtigt og nemt at lave. Passer nok ret perfekt på en efterårsdag, når det er lidt koldt.

Okey, det var dagens forsøg. Nu tager jeg til stranden – ciao!

Opskrift: Fiskesuppe med laks | Frk. Kræsen Opskrift: Fiskesuppe med laks | Frk. Kræsen Opskrift: Fiskesuppe med laks | Frk. Kræsen Opskrift: Fiskesuppe med laks | Frk. Kræsen Opskrift: Fiskesuppe med laks | Frk. Kræsen Opskrift: Fiskesuppe med laks | Frk. Kræsen Opskrift: Fiskesuppe med laks | Frk. Kræsen Opskrift: Fiskesuppe med laks | Frk. Kræsen Opskrift: Fiskesuppe med laks | Frk. Kræsen Opskrift: Fiskesuppe med laks | Frk. Kræsen Opskrift: Fiskesuppe med laks | Frk. Kræsen

Måske er det her også noget for dig?

2 Kommentarer

 • Svar
  Nadia Kaplan
  23. oktober 2016 at 18:17

  Jeg synes du gjorde et godt forsøg. Dine billeder var nu også meget overtalende 🙂
  Det for sjælendt man får suppe og det virker da til at være en nem én af slagsen. – den ser i hvertfald lækker ud 🙂

  Nyd du din ferie, er kun meget misundelig.
  Rigtig god søndag 🙂

  • Svar
   Linn
   24. oktober 2016 at 12:18

   Tak! 🙂

  Skriv en kommentar